find job01Προσκαλείστε να συμμετάσχετε σε μία ερευνητική μελέτη που πραγματοποιείται ως μέρος του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του Mediterranean College σε συνεργασία με το παν/μιο Derby Μ. Βρετανίας.

Η συμμετοχή είναι εθελοντική και δεν υποχρεούστε να πάρετε μέρος, αλλά θα εκτιμούσαμε πάρα πολύ τη συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα που μελετά παράγοντες που σχετίζονται με το πώς οι θεραπευτές βλέπουν τη θεραπευτική συμμαχία και συμπεριφέρονται μέσα σε αυτήν.

Στη μελέτη μπορούν να συμμετάσχουν σύμβουλοι/θεραπευτές 30 ετών και άνω με τουλάχιστον 3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Αν δεν πληρείτε αυτές τις προϋποθέσεις, παρακαλώ αγνοήστε αυτό το μήνυμα.

Αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στην ηλεκτρονική φόρμα συμπλήρωσης της έρευνας, η οποία απαιτεί 10-15 λεπτά το μέγιστο να ολοκληρωθεί.

Σύνδεσμος συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας μελέτης: http://goo.gl/forms/kjFwPLZmUk

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον ερευνητή Θεόδωρο Σπύρου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με την επόπτρια της έρευνας Ευαγγελία Νακοπούλου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Βάσια Σαμαρά

Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας. Επιμέλεια άρθρων, μεταφράσεις.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr