Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκπόνησης Πτυχιακής Εργασίας από τη φοιτήτρια Κωνσταντίνα Κουνάβη, στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑΘηνών, υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Αικατερίνης Γκαρή.

Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση των στάσεων φοιτητών ψυχολογίας και ψυχολόγων προς τη χρήση εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Η φόρμα απευθύνεται αυστηρά σε φοιτητές ψυχολογίας και σε επαγγελματίες ψυχολόγους.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και ανώνυμη.

Δεν θα σας ζητηθούν ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες. Τα δεδομένα, που παρέχετε, συλλέγονται αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί 5 με 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες απαντήσεις. Είναι σημαντικό να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις και να σημειώσετε αυθόρμητα ό,τι σας εκφράζει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την έρευνα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στη διεύθυνση koun.konstantina @gmail.com.

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας.

Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr