find job005Tο ICPS Κολλέγιο θα πραγματοποιήσει δύο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά στο πλαίσιο της 'Εκθεσης Βιβλίου, που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου, στο 'Αλσος Περιστερίου, το Σάββατο 11 Ιουνίου, 12.00-15.00.

Η συμμετοχή έχει ως στόχο την ανάδειξη δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα επιλέγει από μόνο του ένα παιδί, δραστηριότητες που θα προάγουν τη φαντασία, το συναίσθημα, την αγάπη για τη μάθηση και την εξερεύνηση, στον αντίποδα της προσκόλλησης στα ηλεκτρονικά παιχνίδια ή/και την τηλεόραση και της παθητικής διασκέδασης γενικότερα.

Οι συντονίστριες των δύο δράσεων είναι απόφοιτοι/τελειόφοιτοι του Κολλεγίου.

Πιο συγκεκριμένα:

12.00-13.30 - Δραματοποιημένο παραμύθι/μουσικοκινητικό παιχνίδι με τη Νατάσα Κουτρουφίνη (τελειόφοιτη του Παιδοψυχολογίας)

13.30-15.00 – Βιωματικό Εργαστήρι «Μαμά , Μπαμπά να ο πολύχρωμος κόσμος μου», όπου τα παιδιά και οι γονείς θα αυτοσχεδιάσουν με χρώματα , πηλό, κολάζ, κουκλοθέατρο και μουσική.
Συντονίζουν οι Αλεξάνδρα Χατζησταύρου (Προσωποκεντρική Σύμβουλος, Μουσικοθεραπεύτρια) & Νατάσα Πεχλιβανίδου (Ψυχολόγος, Προσωποκεντρική Σύμβουλος), απόφοιτοι του M.Sc. Συμβουλευτικής.