5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών

Η Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (Ε.Ε.Γ.Ψ.) διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών με θέμα:«Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία: Προκλήσεις & Προοπτικές» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών 10-12 Νοεμβρίου 2017, υπό την Αιγίδα της European Association for Behavioural and Cognitive Therapies(Ε.Α.Β.C.T) της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑARON BECK

Στο Συνέδριο είναι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν με κεντρική ομιλία και workshop, δύο διακεκριμένοι Έλληνες Επιστήμονες του εξωτερικού:

1ον: Dr Costas Papageorgiou
Consultant Clinical Psychologist
The Priory Hospital Altrincham, UK
 
2ον: Dimitris N. Kiosses, Ph.D.,
Associate Professor of Psychology in Clinical Psychiatry,
Weill Cornell Medicine, USA
 
Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε Ψυχιάτρους, Παιδοψυχιάτρους, Ειδικούς και Ειδικευόμενους, Ψυχολόγους και άλλους Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας
 
Το δικαίωμα συμμετοχής ανά κατηγορία είναι:
 
Ειδικοί Ιατροί:
έως 15/9/17: 100€
από 16/9/17 : 120€
 
Ειδικευόμενοι Ιατροί:
έως 15/9/17: 80€
από 16/9/17 : 100€
 
Ψυχολόγοι και άλλοι Επαγγελματίες Υγείας
έως 15/9/17: 60€
από 16/9/17 : 80€
 
Φοιτητές και άλλοι:
έως 15/9/17: 20€
από 16/9/17 : 30€
 
Το δικαίωμα συμμετοχής στα workshops είναι 30€ επιπλέον της εγγραφής του Συνεδρίου.
 
Ο αριθμός των συνέδρων που θα μπορεί να παρακολουθήσει τα workshop είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
 
Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την θεματολογία του συνεδρίου, τον τρόπο καταβολής της συμμετοχής στο συνέδριο και στα workshops καθώς και τον τρόπο κράτησης ξενοδοχειακού καταλύματος βρίσκονται στον ιστότοπο του συνεδρίου www.5cognitive.gr
Την διοργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Κοι.Σ.Π.Ε. «ΦΑΡΟΣ», τηλ: 2610.362940 fax:2610.362948, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 10-11-2017 12:00 am
Ημ. Λήξης 12-11-2017 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).