Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Νίκος Μεταξάς Συνεργάτης του E-Psychology.gr - Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.

arsis kata paidikis ergasiaΑπό το 1992, η ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων δραστηριοποιείται στην υποστήριξη και φροντίδα των παιδιών που στερούνται ευκαιριών προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας. Τα τελευταία χρόνια η ΑΡΣΙΣ ανταποκρινόμενη στην ανάγκη ύπαρξης υπηρεσιών στήριξης του πληθυσμού που ζει στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο υπηρεσιών φροντίδας και αλληλεγγύης οικογενειών και ατόμων. Πίσω από κάθε πόρτα που στηρίζουμε υπάρχει συχνά και ένα παιδί.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας, η ΑΡΣΙΣ, τα στελέχη της, το ισχυρό και ακούραστο δίκτυο εθελοντών της, τα παιδιά της, σας προσκαλούν σε μια σειρά εκδηλώσεων, 12 – 13 – 14 IOYNIOY, από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη (Χανιά, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη) θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της παιδικότητας.

Η Φαιναρέτη για δεύτερη χρονιά, ενώνει τη φωνή της μαζί με αυτές διακεκριμένων επιστημονικών ενώσεων και φορέων του εξωτερικού στη διεθνή πρωτοβουλία για την ανακήρυξη της πρώτης Τετάρτης κάθε Μαΐου σε Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας της Μητέρας.

icata afisa synedriou

Πανελλήνια Εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (Π.Ε.Γ.Α.Ψ.) 6ο Διεθνές συνέδριο της ICATA - “Cognitive Analytic Therapy: Relational Approach to Mental Health”.

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, η Πανελλήνια Εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΓΑΨ) σε συνεργασία με την Cognitive Analytic Therapy Association (ICATA)

διοργανώνει στην Πάτρα από τις 25 έως τις 27/9/2015 το 6ο Διεθνές συνέδριο της ICATA. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Rio.

Εγγραφή (Για τους Έλληνες συνέδρους)
(Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

Κόστος εγγραφής για επαγγελματίες 100 €
Κόστος εγγραφής για φοιτητές, άνεργους 50 €


Η εγγραφή περιλαμβάνει:

  • Είσοδο στο συνέδριο
  • Το υλικό του συνεδρίου 
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Coffee breaks
  • Welcome reception στις 25/9

H συμμετοχή στο επίσημο δείπνο στις 26/9 έχει επιβάρυνση 20 ευρώ κατ ΄ άτομο

Abraham Maslow 01

andy rooney 01

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).