Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Νίκος Μεταξάς Συνεργάτης του E-Psychology.gr - Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.

arsis kata paidikis ergasiaΑπό το 1992, η ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων δραστηριοποιείται στην υποστήριξη και φροντίδα των παιδιών που στερούνται ευκαιριών προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας. Τα τελευταία χρόνια η ΑΡΣΙΣ ανταποκρινόμενη στην ανάγκη ύπαρξης υπηρεσιών στήριξης του πληθυσμού που ζει στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο υπηρεσιών φροντίδας και αλληλεγγύης οικογενειών και ατόμων. Πίσω από κάθε πόρτα που στηρίζουμε υπάρχει συχνά και ένα παιδί.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας, η ΑΡΣΙΣ, τα στελέχη της, το ισχυρό και ακούραστο δίκτυο εθελοντών της, τα παιδιά της, σας προσκαλούν σε μια σειρά εκδηλώσεων, 12 – 13 – 14 IOYNIOY, από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη (Χανιά, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη) θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της παιδικότητας.

icata afisa synedriou

Πανελλήνια Εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (Π.Ε.Γ.Α.Ψ.) 6ο Διεθνές συνέδριο της ICATA - “Cognitive Analytic Therapy: Relational Approach to Mental Health”.

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, η Πανελλήνια Εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΓΑΨ) σε συνεργασία με την Cognitive Analytic Therapy Association (ICATA)

διοργανώνει στην Πάτρα από τις 25 έως τις 27/9/2015 το 6ο Διεθνές συνέδριο της ICATA. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Rio.

Εγγραφή (Για τους Έλληνες συνέδρους)
(Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

Κόστος εγγραφής για επαγγελματίες 100 €
Κόστος εγγραφής για φοιτητές, άνεργους 50 €


Η εγγραφή περιλαμβάνει:

  • Είσοδο στο συνέδριο
  • Το υλικό του συνεδρίου 
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Coffee breaks
  • Welcome reception στις 25/9

H συμμετοχή στο επίσημο δείπνο στις 26/9 έχει επιβάρυνση 20 ευρώ κατ ΄ άτομο

Abraham Maslow 01

andy rooney 01

kathleen casey 001

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.