Συστημικές Αναπαραστάσεις

Ψυχοθεραπευτική μέθοδος για προβλήματα ζωής από το οικογενειακό παρελθόν.

Παρουσιάζεται ως ένα βιωματικό δρώμενο και στοχεύει στην ανάκτηση ευεξίας.

Ερευνώνται διάφορα θέματα: Σχέσεις, Υγεία, Σταδιοδρομία, Οικονομικά, Υπαρξιακά. Μια εμπειρία για μικρή ομάδα, μέχρι 25 άτομα.

Καθένας έχει την ευκαιρία να κάνει τα εξής: Διερεύνηση δικού του συστήματος και συμμετοχή, με ενεργό παρατήρηση, σε συστήματα των άλλων. Γίνονται 4 συνεδρίες συνολικά, από 45 περίπου λεπτά καθεμιά.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και εξυπηρετούμενους ψυχικής υγείας, ζεύγη, γονείς, σπουδαστές, συνεργάτες υπηρεσιών ή οργανισμών για κοινωνική δράση.

Πρόσκληση στο επόμενο μας εργαστήρι: Συστημικές Αναπαραστάσεις.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Διάρκεια 4 ώρες, από 15:00 μέχρι 19:00

Συμμετοχή δωρεάν!

Για 25 άτομα. Μπορείτε να ενημερώσετε φίλους ή συνεργάτες.

Λεπτομέρειες - Εγγραφές από την ιστοσελίδα:

www.familysystem.eu

 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 20-02-2016 3:00 pm
Θέσεις 25
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Δρ.Παναγιώτης Βύρας ( Κέντρο Λόγος)

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).