Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ & ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Πότε και πως χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ;

«ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ» σημαίνει «ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΣΦΑΛΕΣ»

Τη Τετάρτη στις 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ, προσκαλούμε στο ΔΙΚΕΨΥ (Λεωφ. Ηρακλείου 353, 4ος όροφος, Ν. Ηράκλειο Αττικής) όλους τους γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε μια ανοιχτή ομιλία με θέμα τη «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Πότε και πως χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ;».

Εισηγείται η Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος, Κα Πασπάλη Ασπασία, Διευθύντρια & Επιστημονική Υπεύθυνη του ΔΙ.Κ.Ε.Ψ.Υ.

Τα παιδιά μας, από πολύ μικρή ηλικία, έρχονται αντιμέτωπα με πληροφορίες και εικόνες, σεξουαλικού περιεχομένου, μέσα από την τηλεόραση, τα βιβλία, το διαδίκτυο, τις παρέες που συναναστρέφονται. Η σεξουαλικότητα είναι στη φύση όλων μας, επομένως και των παιδιών μας. Αγνοώντας τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας είναι σαν να τους αρνούμαστε γνώσεις και δεξιότητες σε ένα τομέα, ο οποίος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους ήδη από τη βρεφική ηλικία.

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Ημερ. διεξαγωγής 31/01 2018

Ώρα διεξαγωγής Τετάρτη: 18:30-20:30

Χώρος Διεξαγωγής Αίθουσα Εκπαιδεύσεων ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ (Λεωφ. Ηρακλείου 353, 4ος όροφος, Ν. Ηράκλειο Αττικής)

Τηλ. Επικοινωνίας για κρατήσεις: 210-2830100 & 6945 558644
Πασπάλη Ασπασία, MSc, BSc, Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος Διευθύντρια (ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ)

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 31-01-2018 6:30 pm
Ημ. Λήξης 31-01-2018 8:30 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 10 €
Φορέας ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. ( Αθήνα)

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).