Δωρεάν ομιλία για γονείς παιδιών με ΔΑΦ

Εισηγητές:
Ορφανάκη Ελευθερία, Ψυχολόγος, Ειδικός ΑΒΑ, RDI Certified Consultant Νικολοπούλου Όλγα, MSc, Κλινική Ψυχολόγος

Οι γονείς των παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος μπορούν να γίνουν σημαντικοί συν-θεραπευτές. Παρουσίαση προγραμμάτων εκπαίδευσης.

Αγαπητοί γονείς,

Το ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ παρακολουθώντας τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας, διοργανώνει μια παρουσίαση για θέματα που κατά καιρούς σας απασχολούν και χρειάζεστε την καθοδήγησή μας.

Γνωρίζοντας τη δυναμική σημαντικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, οι γονείς σταδιακά μαθαίνουν να είναι συν-θεραπευτές, καθώς αποκτούν τις γνώσεις να καθοδηγούν το παιδί τους σωστά και εξοικειώνονται με βασικές στρατηγικές δράσης. Στόχος η ενίσχυση της ποιότητας ζωής όλης της οικογένειας.

Στην συνάντηση θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα CYGNET (πρόγραμμα υποστήριξης γονέων σχετικά με τις καταστάσεις αυτιστικού φάσματος), ένα πρόγραμμα καθοριστικής σημασίας για την εκπαίδευση και υποστήριξη γονέων παιδιών που είναι στο φάσμα.

Επίσης, θα αναφερθούμε αναλυτικά σε βασικά προγράμματα εκπαίδευσης ABA, TEACCH, RDI, SSIP, Πρόγραμμα Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης.

Στο τέλος της παρουσίασης θα διαθέσουμε σημαντικό χρόνο για ανοιχτή συζήτηση.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 11-02-2017 10:00 am
Ημ. Λήξης 11-02-2017 1:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. ( Αθήνα)

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).