Αξίζει να ζούμε έναν ανεξέταστο βίο;

Όχι απλώς άλλο ένα σεμινάριο αυτογνωσίας
Στις 5 Φεβρουαρίου 2016 αρχίζει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το μοναδικό στο είδος του σεμινάριο Αυτογνωσία: στροφή προς τον αληθινό εαυτό, συνολικής διάρκειας 18 ωρών (συναντήσεις κάθε Δευτέρα απόγευμα). Ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, μέσα από την φιλοσοφία, την αρχαία Ελληνική μυθολογία, την ψυχολογία, την ψυχανάλυση, το λόγο και τις τέχνες, το σεμινάριο σας βοηθά να ξεκλειδώσετε την προσωπική σας γνώση, να ανα-γνωρίσετε τον εαυτό σας, τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες του, ώστε να τον φροντίσετε ουσιαστικά.

Εμπνευστής και εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Μπανιώκος, αναλυτής και ψυχοθεραπευτής, που συνδυάζει επιτυχημένα τις Θεατρικές Σπουδές με την Κλινική Ψυχολογία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας τα τηλ. 2103680006 και 2103680038, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-02-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).