Αξίζει να ζούμε έναν ανεξέταστο βίο;

Όχι απλώς άλλο ένα σεμινάριο αυτογνωσίας
Στις 5 Φεβρουαρίου 2016 αρχίζει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το μοναδικό στο είδος του σεμινάριο Αυτογνωσία: στροφή προς τον αληθινό εαυτό, συνολικής διάρκειας 18 ωρών (συναντήσεις κάθε Δευτέρα απόγευμα). Ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, μέσα από την φιλοσοφία, την αρχαία Ελληνική μυθολογία, την ψυχολογία, την ψυχανάλυση, το λόγο και τις τέχνες, το σεμινάριο σας βοηθά να ξεκλειδώσετε την προσωπική σας γνώση, να ανα-γνωρίσετε τον εαυτό σας, τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες του, ώστε να τον φροντίσετε ουσιαστικά.

Εμπνευστής και εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Μπανιώκος, αναλυτής και ψυχοθεραπευτής, που συνδυάζει επιτυχημένα τις Θεατρικές Σπουδές με την Κλινική Ψυχολογία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας τα τηλ. 2103680006 και 2103680038, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-02-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.