Βιωματική Μάθηση και Ψυχοθεραπεία

ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ «ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ»

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΕΥΡΟΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (Ε.Ι.Ν.Α.)

Αθηνάς 12, 105 51 Αθήνα, Τηλ. 210 8812139, 210 8812104, Fax.: 211 7155232

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.kentroraix.gr

Ομιλία στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ»

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στις 20.00

Αθηνάς 12, Μοναστηράκι (4ος όροφος)

«Βιωματική Μάθηση και Ψυχοθεραπεία»

Ομιλητής: Κωσταντίνος Μπακιρτζής

Κλινικός κοινωνικός Ψυχολόγος -Ψυχοπαιδαγωγός, Ψυχοθεραπευτής, Εμψυχωτής ομάδων

Αναπληρωτής καθηγητής Παιδαγωγικής Σχολής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ο Κωνσταντίνος Μπακιρτζής σπούδασε Φυσική στην Φυσικομαθηματική Σχολή του ΑΠΘ. Στη συνέχεια εξέλιξε τη γνώση του με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι (Certificat d' Automatismes en Electronique, Paris VI). Στη Γαλλία διεύρυνε τον γνωσιακό του κύκλο με σπουδές στην παιδαγωγική (Sciences de l' Education, Université Paris VIII) και στην Κλινική Ψυχολογία (1982-1985 Psychologie clinique Univ. Paris VII).

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε ως εμψυχωτής στο Ινστιτούτο Agora Παρισίων και στη Βιοενεργητική Ανάλυση στο Κέντρο Βιοενεργειακής Ανάλυσης Παρισίων.

Από το 1987 έως το 2008 δίδασκε στο τμήμα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης της παιδαγωγικής σχολής του ΑΠΘ, με γνωστικό αντικείμενο "H Δυναμική των Ομάδων στην Εκπαίδευση". Συνταξιοδοτήθηκε στη βαθμίδα του Αναπληρωτή καθηγητή και έκτοτε διδάσκει σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο ΑΠΘ.

Τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην εμψύχωση ομάδων, στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, στην εκπαίδευση εμψυχωτών και ψυχοθεραπευτών και στην εκπαίδευση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 20-01-2016 8:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχεμ Ράιχ"»

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).