Το ICPS σε συνεργασία με το e-psychology.gr προσφέρει 3 υποτροφίες ύψους 50% των διδάκτρων στους fans του Ε-Psychology στο Facebook που θα κάνουν share το συγκεκριμένο post και θα δηλώσουν το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση του προγράμματος!

Το ICPS αλλάζει τα δεδομένα στην εκπαίδευση Ψυχολογίας με ειδικές Πλατφόρμες Προσωπικής Ανάπτυξης & Εξέλιξης. Ζήσε μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης με ειδική υποτροφία που προσφέρει το ICPS σε συνεργασία με το e-psychology!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! Μετατρέπεται η βαρετή ακαδημαϊκή διάλεξη σε μια διαδραστική, βιωματική διαδικασία ανακάλυψης, συνδυάζοντας την ψυχολογία με την τεχνολογία! Το ICPS Δημιουργεί μια κοινότητα εξέλιξης και μάθησης, διαθέσιμη σε κινητό, tablet και υπολογιστή 24/7/365!
Διαβάστε περισσότερο εδώ http://goo.gl/8XblSH

Συγχρόνως, προσφέρει το αυτούσιο Bachelor of Science στην Ψυχολογία του University of Central Lancashire (χωρίς παραλλαγές στον απονεμόμενο τίτλο, στα μαθήματα, στη γλώσσα του προγράμματος κτλ.)!!

Απόφοιτοι του προγράμματος είναι ήδη εγγεγραμμένοι στον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων από όπου και πιστοποιείται το πρόγραμμα (από τα ελάχιστα πραγματικά πιστοποιημένα που προσφέρονται στην Ελλάδα).

Πρακτική άσκηση 200 ωρών - όσες προβλέπει και το δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Αναγνώριση στην Ελλάδα από το ΣΑΕΠ.

Δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε ξένα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Απόφοιτοι μας έχουν γίνει απευθείας δεκτοί για Διδακτορικό.

Ένα διεθνές πρόγραμμα που σε προετοιμάζει για εργασία σε όλη την Ευρώπη!!

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα εδώ http://goo.gl/Q6CFUC

ΕΝΑΡΞΗ: 17 Οκτωβρίου 2016

Επικοινώνησε τώρα: 210.64.56.565

To πρόγραμμα προσφέρεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).