Μια ανατρεπτική προσέγγιση στην επίλυση χρόνιων ψυχοσωματικών προβλημάτων, που σε πολλές περιπτώσεις η παραδοσιακή θεραπεία, τα φάρμακα ή άλλες παρεμβάσεις δεν έχουν την ικανότητα να αγγίξουν.

Κατάθλιψη. Άγχος. Κόπωση. Χρόνιος πόνος. Φοβίες. Έμμονες σκέψεις… Μήπως τελικά δεν είναι δικά σου;

Οι αποδείξεις είναι πλέον αδιάσειστες: οι ρίζες ανάλογων παθήσεων μπορεί συχνά να μην εδρεύουν στην τρέχουσα ζωή μας ή σε χημικές ανισορροπίες μέσα στον εγκέφαλό μας, αλλά στις ζωές των γονέων μας, των παππούδων, μας, ακόμα και των προπαππούδων μας!

Η πιο πρόσφατη επιστημονική έρευνα υποστηρίζει ότι η τραυματική εμπειρία, η μνήμη και τα αισθήματα μπορούν να περνούν από γενιά σε γενιά. Ακόμα κι αν το άτομο ή τα άτομα που βίωσαν το αρχικό τραύμα έχουν πεθάνει.

Στο Μην Κατηγορείς Τον Εαυτό Σου, ο Μαρκ Γουόλιν, αυθεντία στο πεδίο του κληρονομικού οικογενειακού τραύματος και της νευρο-επιστήμης, μας αποκαλύπτει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να απαλλαγούμε από τα παθογόνα κληρονομικά μας πρότυπα και να φτιάξουμε εμείς τη ζωή και την υγεία μας από την αρχή.

Το best seller βιβλίο Μην κατηγορείς τον εαυτό σου συγκαταλέγεται:

  • Στα 10 καλύτερα βιβλία της λίστας OprahDaily’sBestTraumaBooksof 2023
  • Στα 15 καλύτερα βιβλία της λίστας Cosmopolitan’s Books About Mental Health That Everyone Should Read
  • Στα 20 καλύτερα βιβλία της λίστας Men’s Health’s Best Mental Health Books to Read in 2022
  • Στα 9 καλύτερα βιβλία της λίστας   Riot’s Best Healing Books about Trauma of 2023
  • Στα 13 καλύτερα βιβλία της λίστας Healthline’s Best Mental Health Books of 2022

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

O Μαρκ Γουόλιν, είναι ειδήμων στα κληρονομικά οικογενειακά τραύματα. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες κλινικούς και έχει θεραπεύσει ακόμα περισσότερους ασθενείς που παλεύουν με την κατάθλιψη,το άγχος, τις κρίσεις πανικού, από ψυχαναγκασμούς, αυτοτραυματισμούς, χρόνιους πόνους και ασθένειες.

Ένας περιζήτητος λέκτορας, πραγματιοιεί σεμινάρια σε νοσοκομεία, κλινικές, συνέδρια, και εκπαιδευτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπρα (University of Pittsburgh),στο Δυτικό Ψυχιατρικό Ινστιτούτο (Western Psychiatric Institute), στο Κριπάλου (Kripalu), στο Ινστιτούτο Ωμέγα (The Omega Institute), στο Ανοιχτό Κέντρο Νέας Υόρκης (The New York Open Center) και στο The California Institute of Integral Studies.

Αποκτήσετε το βιβλίο του Mark Wolynn από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο του PSYCHOLOGY.GR: Μην Κατηγορείς Τον Εαυτό Σου

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Σοφία Τουμανίδου

sofia toumanidou 02Μέλος της Διαχειριστικής ομάδας του PSYCHOLOGY.GR.
Επιμέλεια άρθρων, Υποστήριξη συνεργατών.