Οι συνδυασμοί βιβλίων ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης που αναφέρονται παρακάτω, παρέχονται με σημαντική έκπτωση. Πρόκειται για βιβλία που αφορούν σε λανθασμένες παραγγελίες, σε ακυρώσεις παραγγελίων ή σε κάποιες περιπτώσεις, αφορούν σε βιβλία που ενδεχομένως έχουν μικρές φθορές, που μπορεί να προέκυψαν από την μεταφορά βιβλίων από την αποθήκη. 

Συνδυασμοί βιβλίων Ψυχολογίας με έκπτωση - παρέχονται σε πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Φάκελος: Τα καλύτερα βιβλία αυτογνωσίας της χρονιάς

Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή

Αυτό το βιβλίο αυτογνωσίας είναι «παιδί» της ειλικρινούς επιθυμίας για μια εκ βαθέων «εξομολόγηση». Την «εξομολόγηση» ενός έμπειρου ψυχοθεραπευτή που χρησιμοποιεί την αυθεντικότητα και την αυτοαποκάλυψη ως βασικά εργαλεία για να συναντήσει ο αναγνώστης στις σελίδες του τον βαθύτερό του εαυτό. Είναι μια «ερωτική» ιστορία για τη Ζωή, το Νόημα και τη Σχέση. Ένα ημερολόγιο με αποκαλυπτικά γεγονότα, μνήμες, όνειρα, κι επιγνώσεις, από τη θέση του θεραπευόμενου και του θεραπευτή

Σκιά, ο σιωπηλός σύντροφος στο ταξίδι της ζωής

Πρόκειται για μια διεξοδική μελέτη της αρχιτεκτονικής στη σκιώδη κατοικία του θλιμμένου αλλά και εξίσου εξοργισμένου «εσωτερικού μας παιδιού», μια ξενάγηση στα άδυτα των στιγμών, των ημερών και του εαυτού μας. Ένα βιβλίο - ανάσα για την ολότητά μας, πέρα από προκαταλήψεις για ό,τι είμαστε και δεν θέλουμε ή, απλώς, αδυνατούμε να δεχτούμε ότι είμαστε.

Αξία συνδυασμού: 20 € (αρχική τιμή εκδότη 30 €)

Φάκελος: Ποιοτικά έργα ψυχοθεραπευτών

Ένα ανήσυχο μυαλό

Στο "Ένα ανήσυχο μυαλό" η συγγραφέας εξετάζει τη μανιοκατάθλιψη από τη σκοπιά και του θεραπευτή και του θεραπευόμενου, αποκαλύπτοντας και την τρομερή φρίκη και τη σκληρή γοητεία της που την έκανε πολλές φορές να αρνείται τη φαρμακευτική θεραπεία.

Μήπως;

Δυο φίλες, σαν αδελφές, με εναλλασσόμενους ρόλους. Καθηγήτρια ψυχολογίας-συγγραφέας, υγιής-άρρωστος, θεραπευτής-θεραπευόμενος: ετικέτες ρευστές κι αβέβαιες που σαν δεύτερο δέρμα κολλάνε πάνω σου, ρούχα άβολα και δανεικά. Αναμμένα φώτα που ξεγελούν πιο πολύ κι από το ίδιο το σκοτάδι. "Δεν θα τα χρειαστούμε ξανά", είπαμε και ξεκινήσαμε το Μήπως;. "Ας παίξουμε με το ανέφικτο. Κι αν χάσουμε, τι είχαμε τι χάσαμε".

Οριακά

Μία νέα κοπέλα, που βρίσκεται σε αδιέξοδο, ζητά βοήθεια από μία ψυχοθεραπεύτρια στην αρχή της καριέρας της. Από την πρώτη στιγμή η ψυχοθεραπεύτρια νιώθει βαθιά επιθυμία να βοηθήσει τη νεαρή κοπέλα να βρει τα πατήματά της. Στην πορεία της σχέσης τους, όμως, ανακαλύπτει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα κι απλά - ούτε για τη μία, ούτε για την άλλη

Αξία συνδυασμού: 20,25 € (αρχική τιμή εκδότη 40,50 €)

Φ'ακελος: Ψυχομετρικά εργαλεία για ειδικούς ψυχικής υγείας

Ψυχομετρικά εργαλεία αξιολόγησης του θυμού, της επιθετικότητας και του εκφοβισμού: Αξιολόγηση της επιθετικότητας

Το τεύχος αυτό περιλαμβάνει τη δομή, τις οδηγίες χρήσης και τους δείκτες αξιοπιστίας και εγκυρότητας δύο ερωτηματολογίων για την αξιολόγηση των μορφών και των τύπων επιθετικότητας.

Ψυχομετρικά εργαλεία αξιολόγησης του θυμού, της επιθετικότητας και του εκφοβισμού: Αξιολόγηση θυμού

Το τεύχος αυτό περιλαμβάνει τη δομή, τις οδηγίες χρήσης και τους δείκτες αξιοπιστίας και εγκυρότητας ενός ερωτηματολογίου, το οποίο αξιολογεί:

(α) τον θυμό ως χαρακτηριστικό, και
(β) τους τρόπους έκφρασης του θυμού (εξωτερίκευση, καταστολή, έλεγχος).

Αξιολόγηση του εκφοβισμού και της έκθεσης σε περιστατικά επιθετικότητας και βίας 

Το τεύχος αυτό περιλαμβάνει τη δομή, τις οδηγίες χρήσης και τους δείκτες αξιοπιστίας και εγκυρότητας δύο ερωτηματολογίων για την αξιολόγηση του εκφοβισμού και της έκθεσης σε περιστατικά επιθετικότητας και βίας.

Αξία συνδυασμού: 15,59 € (αρχική τιμή εκδότη 21,14 €)

Φάκελος: Συμβουλευτική Γονέων

Οδηγός για προβληματισμένους γονείς

Ο Μισέλ Μαζιάντ, γιατρός και παιδοψυχίατρος, καθηγητής στο τμήμα Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λαβάλ (Κεμπέκ), απαντά σε μια σειρά καίρια ερωτήματα: πώς θα δράσετε θετικά για να αντιμετωπίσετε ένα φαινομενικά άλυτο πρόβλημα, πώς θα διευκολύνετε την επικοινωνία με το παιδί, πώς θα επαναφέρετε την πειθαρχία, πότε χρειάζεται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, πώς θα τον επιλέξετε κ.λπ.
Tο βιβλίο περιέχει και ένα ερωτηματολόγιο για να ανακαλύψετε την ιδιοσυγκρασία των παιδιών σας.

10 βασικές αρχές για να γίνετε καλύτεροι γονείς

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή ανατροφή των παιδιών. Γραμμένο απλά και κατανοητά, το βιβλίο αναλύει τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις αλλά και τα πιθανά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γονείς σε όλα τα στάδια ηλικίας των παιδιών τους.

Μια νέα γονική εξουσία χωρίς τιμωρίες και ξύλο

Ας επωφεληθούμε από το θαυμαστό κύμα αγάπης που συνοδεύει τον ερχομό ενός παιδιού για να αναθεωρήσουμε τη θέση μας και τη ρητορική μας.
Τα εργαλεία που χρειαζόμαστε είναι όλα διαθέσιμα. Στο χέρι μας είναι να μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε!

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!

Ένα βιβλίο-κοινωνική παρέμβαση ως προς τη γονεϊκή λειτουργία, που διαβάστηκε, αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο λίγα, επανακυκλοφορεί σε νέα εμπλουτισμένη μορφή η οποία απαντά και στο αγωνιώδες ερώτημα: "Και τι κάνουμε τώρα που το θέμα έχει στραβώσει και το παιδί έχει ξεφύγει;".

Εσύ, θα σε επέλεγες για γονιό σου;

Είναι τα παιδιά το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο; Είναι το DNA μας τόσο εξαιρετικό όσο το έχουμε στο μυαλό μας, ώστε να το διαιωνίσουμε; Μήπως το να είμαστε γονείς είναι μια μορφή εξουσίας;
Δεν είμαστε όλοι για να κάνουμε παιδιά, και αυτό δεν είναι κακό. Καθένας ταξιδεύει προς την αυτοπραγμάτωση από διαφορετικό μονοπάτι.

Αξία συνδυασμού: 32,09 € (αρχική τιμή εκδότη 56,30 €)

Οι παραπάνω συνδυασμοί βιβλίων, έχουν περιορισμένο απόθεμα και η προσφορά ισχύει έως ότου εξαντληθούν τα βιβλία. Για να αποκτήσετε τα βιβλία, μεταβείτε στη σχετική ενότητα, στο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr