Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου και η καλύτερη δίαιτα του κόσμου: 2 βιβλία για τη σχέση μας με τη διατροφή, με έκπτωση 50%, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και έως ότου εξαντληθεί το απόθεμα μας.

Αναζητώντας ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ των ονείρων σου

Ο διαιτολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας, Master Practitioner on Eating Disorders, με το βιβλίο Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου ολοκληρώνει την τριλογία σχετικά με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής και τη διαχείριση του βάρους, αποκαλύπτοντας όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά του για το πώς ο καθένας μπορεί να πετύχει το δικό του «Μαγικό Βάρος».

Αποκτήστε το βιβλίο Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου με έκπτωση 50%, από το βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Η καλύτερη δίαιτα του κόσμου

Επιτέλους έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου. Τον σέβομαι, τον αποδέχομαι και τον αγαπώ. Φροντίζω και θρέφω σώμα και νου, ώστε να παραμένω υγιής. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα ένας άτυχος και δυστυχισμένος άνθρωπος. Σήμερα αιθάνομαι τυχερή και ευτυχισμένη. Ίσως, αν δεν είχα απολέσει την υγεία μου, να μην κατάφερνα να εκτιμήσω όλα όσα αξίζουν στη ζωή.

Αν αναζητάς τη μία και μοναδική «Καλύτερη Δίαιτα του Κόσμου», σε αυτό το βιβλίο θα βρεις τη δική σου μοναδική δίαιτα στο μεγάλο ταξίδι προς τη συνολική υγεία και ευημερία. Για τον μυθικό Οδυσσέα η αναζήτηση της Ιθάκης ήταν μονόδρομος, έτσι και για σένα η αναζήτηση της ευημερίας θα πρέπει είναι μονόδρομος.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή ανάγνωση και καλή τύχη στο ταξίδι σου!

Αποκτήστε το βιβλίο Η καλύτερη Δίαιτα του κόσμου, με έκπτωση 50% από το βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Σχετικά με το Εξειδικευμένο Βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας του Psychology.gr

Το βιβλιοπωλείο του Psychology.gr, από το 2019 παρέχει εξειδικευμένα βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης σε 42 κατηγορίες και με προσεκτική ταξινόμηση, ώστε να ξεχωρίζετε ποια βιβλία απευθύνονται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ποια απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Επιπρόσθετα, η ομάδα εξυπηρέτησης, όντας μια ομάδα βιβλιοφάγων παρέχει προσωποιημένη συμβουλευτική στις επιλογές σας, πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Σε παραγγελίες άνω των 40 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για όσους μένουν Θεσσαλονίκη, τα γραφεία μας στην Καλαμαριά, αποτελούν ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο παραλαβής. Με χαρά θα σας υποδεχτούμε, θα σας κεράσουμε καφέ και με ησυχία και άνεση, θα μπορέσετε να ξεφυλλίσετε περισσότερα από 500 βιβλία που είναι άμεσα διαθέσιμα.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr