Ως είδος, έχουμε την έμφυτη τάση να πλησιάζουμε τους άλλους και να τους κερδίζουμε, προκειμένου να επιβιώσουμε, να εξελιχθούμε και να συναλλαχθούμε. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα από τη δημιουργία σχέσεων και την πειθώ, που αποτελούν στοιχειώδεις δυνάμεις της ανθρώπινης φύσης.

 Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR σας προτείνει 10 βιβλία οδηγούς για το πώς να κερδίζετε, να εμπνέετε και να πείθετε τους ανθρώπους σε κάθε περίσταση.

Τι είναι καλύτερο να πείτε και πότε;
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πείτε;
Πώς μπορείτε να ηγείστε σε κλαθε περιβάλλον και τι σημαίνει τέλος πάντων αποτελεσματική ηγεσία; 

Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους

Αυτό το βιβλίο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου!

Διεκδίκησε τη δουλειά που θέλεις, και κέρδισέ την! Πάρε τη δουλειά που έχεις, και βελτίωσέ την! Σε όποια θέση κι αν βρίσκεσαι, κάνε την αποδοτική για λογαριασμό σου!

Ένα από τα σημαντικότερα, πρωτοποριακά βιβλία όλων των εποχών, το «Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους» θα σε διδάξει:

  • Τους έξι τρόπους για να αρέσεις στους ανθρώπους.
  • Τους δώδεκα τρόπους για να συμφωνούν οι άλλοι με τις απόψεις σου.
  • Τους εννέα τρόπους για να αλλάζεις τους ανθρώπους χωρίς να προκαλείς δυσαρέσκειες.

...και πολλά άλλα.

Ο Ντέηλ Κάρενγκι προσφέρει μια σειρά από πρακτικές συμβουλές που θα σου είναι χρήσιμες σε όλη σου τη ζωή!

Το βιβλίο «Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους» ασχολείται με τα θεμελιώδη συναισθήματα και ιδέες. Είναι συναρπαστικό στην ανάγνωση και εύκολο στην εφαρμογή του.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αξιοποιήσει αυτό το μπεστ-σέλερ του Ντέηλ Κάρνεγκι, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις, για να μάθουν πώς να ζουν καλά και να ευημερούν.

Αποκτήστε το βιβλίο Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ

Ορισμένοι άνθρωποι φαίνεται πως έχουν την έμφυτη ικανότητα να συνδέονται με τους άλλους με έναν ειλικρινή και αυθόρμητο τρόπο.

Τα πρώτα 90 δευτερόλεπτα οποιασδήποτε συνάντησης δεν είναι απλώς το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να κάνετε καλή εντύπωση. Στα πρώτα λεπτά κάθε συνάντησης συνδέεστε ε τα ένστικτα ενός ατόμου και με τις αυθόρμητες αντιδράσεις του.

Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε για τις βιαστικές κρίσεις που κάνουμε στη διάρκεια αυτών των πρώτων στιγμών και πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

  • Ενισχύστε την επικοινωνία
  • Ενθαρρύνετε τη συνεργασία
  • Πουλήστε πιο αποτελεσματικά
  • Μεγιστοποιήστε κάθε επαγγελματική ευκαιρία

Χρησιμοποιώντας την επιστήμη του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (η οποία βασίζεται στη γλώσσα του σώματος, τη στάση, τη φωνή και τον συγχρονισμό συμπεριφοράς), ο Boothman
μας δείχνει πώς μπορεί να δημιουργηθεί μια επιτυχημένη πρώτη εντύπωση -και να εδραιωθεί μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης- μέσα σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ.

Αποκτήστε το βιβλίο Πείσε τους σε 90 δευτερόλεπτα το πολύ από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Πώς να σταματήσεις να ανησυχείς και να αρχίσεις να ζεις

Αυτό το βιβλίο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου! Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αξιοποιήσει αυτό το μπεστ-σέλερ του Ντέηλ Κάρνεγκι, το οποίο έχει ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια πωλήσεις, για να υπερνικήσουν την κακή συνήθεια να στενοχωριούνται.

Ο Ντέηλ Κάρενγκι προσφέρει μια σειρά από πρακτικές συμβουλές που μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμη και στο σημερινό κόσμο του 21ου αιώνα -συμβουλές που θα σου είναι χρήσιμες σε όλη σου τη ζωή!

Ανακάλυψε πώς:

  • Να απαλλαγείς από τις μισές ακριβώς επαγγελματικές σου στενοχώριες αμέσως
  • Να μειώσεις τις οικονομικές ανησυχίες σου
  • Να μετατρέψεις την κριτική που σου κάνουν σε πλεονέκτημα
  • Να αποφεύγεις την κούραση και να φαίνεσαι νέος/νέα
  • Να κερδίσεις μία ώρα από τον καθημερινό σου ύπνο
  • Να βρεις τον εαυτό σου και να παραμείνεις ο εαυτός σου -θυμήσου ότι σαν εσένα δεν υπάρχει δεύτερος πάνω στη Γη!

Το βιβλίο «Πώς να σταματήσεις να ανησυχείς και να αρχίσεις να ζεις» ασχολείται με τα θεμελιώδη συναισθήματα και ιδέες.

Είναι συναρπαστικό στην ανάγνωση και εύκολο στην εφαρμογή του.

Δώσε του την ευκαιρία να σε αλλάξει και να σε βελτιώσει.

Δεν υπάρχει λόγος να ζεις με το άγχος και τις στενοχώριες που σε εμποδίζουν να απολαμβάνεις μια ολοκληρωμένη, ενεργητική και ευτυχισμένη ζωή!

Αποκτήστε το βιβλίο Πώς να σταματήσεις να ανησυχείς και να αρχίσεις να ζεις από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους στην ψηφιακή εποχή

Ζούμε σε μια χωρίς προηγούμενο εποχή αυτοβοήθειας και αυτοπροώθησης.

Παρακολουθούμε βίντεο στο Youtube να εκτοξεύονται στα ύψη της δημοτικότητας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Γινόμαστε μάρτυρες δήθεν διαρροών ερωτικών βίντεο που δημιουργούν διασημότητες μέσα σε μία νύχτα.

Βλέπουμε «μαϊντανούς» και αυθεντίες της πολιτικής να κατατροπώνουν τον ανταγωνισμό και να ανεβάζουν τα ποσοστά τους.

Κάθε μέρα μπαίνουμε στον πειρασμό να πιστέψουμε ότι η καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση δμοσιότητας είναι ένα μίγμα διαφημιστικών τεχνασμάτων και παρωδίας στο πιο δημοφιλές μέσο.

Για όσους όμως κατανοούν τα βασικά των ανθρωπίνων σχέσεων, υπάρχει ένας πολύ καλύτερος, πολύ πιο ευυπόληπτος τρόπος συμπεριφοράς. 

Έτσι, το πρώτο και καλύτερο βιβλίο του είδους του κάνει μια νέα αρχή, για να δαμάσει τις πολυπλοκότητες των σύγχρονων καιρών και να σας διδάξει, μεταξύ άλλων:

  • Πώς να εξασφαλίζετε τη δέσμευση και την αφοσίωση των συνεργατών σας.
  • Πώς να ξεχωρίζετε επαγγελματικά και να κάνετε μια εντύπωση διαρκείας.
  • Πώς να κερδίζετε και να διατηρείτε την εμπιστοσύνη των άλλων.
  • Πώς να φέρνετε αλλαγές χωρίς να προκαλείτε αντίσταση ή δυσαρέσκεια.

Αυτό το -κλασικό πλέον- βιβλίο-ορόσημο θεωρείται το πιο επιτυχημένο και πιο αξιόπιστο βιβλίο περί κινήτρων όλων των εποχών.

Έχουν πουληθεί περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπά του σε όλο τον κόσμο και όποιος το διαβάζει ανακαλύπτει μεγάλες αλήθειες για την ανθρώπινη φύση και την ανθρώπινη επικοινωνία.

Αποκτήστε το βιβλίο Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους στην ψυφιακή εποχή από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Κερδίστε το κοινό σας

Ανακαλύψτε τα πολύτιμα μυστικά επικοινωνίας των Αμερικανών προέδρων, των διευθυνόντων συμβούλων μεγάλων εταιρειών και των επιτυχημένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο!

Το «Κερδίστε το κοινό σας» προσφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επικοινωνείτε με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα, και να διατηρείτε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός κοινού ενός, δέκα ή χιλίων ατόμων από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία.

Θα μάθετε...

  • Πώς να γνωρίσετε τον πραγματικό εαυτό σας ώστε να προβάλλετε ένα και μοναδικό αυθεντικό στιλ.
  • Πώς να κερδίζετε οποιοδήποτε κοινό από το πρώτο λεπτό.
  • Μια λίστα πέντε σημείων για να εξαφανίζετε το άγχος σας πριν από κάθε παρουσίαση.
  • Μια αποτελεσματική τακτική για να κάνετε τους ακροατές να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που εσείς θέλετε - λειτουργεί το ίδιο σε συνεργάτες, σε παιδιά, σε οποιονδήποτε απευθύνεστε!
  • Την πασίγνωστη τεχνική Μαγική Συνταγή, μια διαδικασία τριών βημάτων που εξασφαλίζει ότι οι ακροατές σας όχι μόνο θα θυμούνται αυτά που λέτε, αλλά θα κάνουν άμεσες και θετικές αλλαγές με βάση αυτά που έμαθαν από εσάς.
  • Τα μυστικά για να διαχειρίζεστε εχθρικές ή πιθανώς άβολες ερωτήσεις.

Θα εκπλαγείτε από το πόσο συχνά θα καταφεύγετε σε αυτές τις μοναδικές τεχνικές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ θα διαπιστώσετε τον τεράστιο αντίκτυπο που θα έχουν σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Αποκτήστε το βιβλίο Κερδίστε το κοινό σας από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Επικοινωνήστε αποτελεσματικά

Σας έχει τύχει ποτέ, αφού ολοκληρώσετε μια συζήτηση, να είστε γεμάτοι αμφιβολίες και ανασφάλεια; Μήπως έπειτα από κάθε σύσκεψη αισθάνεστε σαν να έχετε χάσει λίγο... έδαφος;

Οι περισσότεροι είμαστε είτε πολύ παθητικοί είτε πολύ επιθετικοί στην επαγγελματική μας ζωή με αποτέλεσμα να μην αποκτούμε ποτέ την αναγνώριση ή τον σεβασμό που επιθυμούμε.

Το «Επικοινωνήστε αποτελεσματικά» θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη δυνατή θετική επιβολή, επιτυχία και έμπνευση στη ζωή σας.

Με το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα:

  • Ταυτιστείτε με έναν από τους 7 βασικούς τύπους προσωπικότητας
  • Μάθετε να αξιοποιείτε πλήρως τις δυνατότητες στον εργασιακό χώρο, επιτυγχάνοντας παράλληλα στην προσωπική σας ζωή
  • Δημιουργήσετε ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό περιβάλλον που οδηγεί σε καινοτόμες λύσεις και απτά αποτελέσματα
  • Εφαρμόσετε τις 5 αρχές του Dale Carnegie που θα κάνουν εποικοδομητική την επικοινωνία στην επιχείρησή σας και θα οδηγήσουν στην ανάπτυξή της
  • Επιλύσετε κάθε είδους σύγκρουση ή παρεξήγηση εφαρμόζοντας μια σειρά δοκιμασμένων αρχών

Μόλις γνωρίσετε αυτές τις πανίσχυρες δεξιότητες, θα έχετε κάνει ήδη τα πρώτα βήματα προς ένα νέο επίπεδο επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας.

Αποκτήστε το βιβλίο Επικοινωνήστε αποτελεσματικά από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Τι ακριβώς να πεις

Η χειρότερη στιγμή να σκεφτείτε αυτό που πρόκειται να πείτε είναι πάντα η στιγμή που το λέτε.

Το βιβλίο αυτό σας προετοιμάζει για σχεδόν κάθε γνωστό ενδεχόμενο και σας προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα σε όλες τις συζητήσεις.

Μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα λόγια και πείτε τα την κατάλληλη στιγμή!

Ποιες είναι οι μαγικές λέξεις για να επηρεάζεις και να πείθεις τους άλλους;

Ας το παραδεχτούμε. Το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης προφορικής επικοινωνίας εξαρτάται από τη χρήση των σωστών λέξεων τη σωστή στιγμή. Η σκληρή δουλειά, το ταλέντο και το σωστό timing είναι μεν απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να κατευθύνετε εσείς τη συζήτηση και να δημιουργήσετε το περιβάλλον για τη σύναψη μιας συμφωνίας.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους εσάς που έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να ψάχνετε τις σωστές λέξεις -ή να έχετε φύγει από μια συνάντηση δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που προσφέρει χρήσιμα παραδείγματα για να μπορέσετε να νιώσετε αυτοπεποίθηση σε κάθε συζήτηση.

Αποκτήστε το βιβλίο Τι ακριβώς να πεις από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Τόλμησε να ηγηθείς

Δεν μπορείς να κατακτήσεις τη γενναιότητα χωρίς να δείξεις πόσο ευάλωτος είσαι. Πάρ' το απόφαση και προχώρα.

Η αυτεπίγνωση και η αυτοεκτίμηση έχουν σημασία.

Αυτό που είμαστε ως άνθρωποι είμαστε και ως ηγέτες.

Η ηγεσία δεν έχει να κάνει με τίτλους, κύρος και επιβολή της εξουσίας.

Ηγέτης είναι οποιοσδήποτε αναλαμβάνει την ευθύνη να αναγνωρίσει τις προοπτικές των ανθρώπων και των ιδεών, και έχει το θάρρος να βοηθήσει αυτές τις προοπτικές να εξελιχθούν!

Η Μπρενέ Μπράουν έχει περάσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες μελετώντας τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που δίνουν νόημα στη ζωή μας, και τα τελευταία εφτά χρόνια δουλεύοντας με προοδευτικούς ηγέτες και ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αποκτήστε το βιβλίο Τόλμησε να ηγηθείς από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Ηγεσία

Όταν ολοκληρώσετε αυτό το βιβλίο, δεν θα ρωτάτε πλέον: «Πού πήγαν όλοι οι ηγέτες;». Θα συνειδητοποιήσετε ότι η ηγεσία δεν είναι πλέον αποκλειστικά του CEO, του προέδρου, του στρατηγού, του αφεντικού ή της μητέρας και του πατέρα.

Η ηγεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους, σε κάθε επίπεδο οργάνωσης, είτε αυτό είναι της κοινωνίας, των επιχειρήσεων, του κράτους ή της οικογένειας! Γίνετε ειδικοί στην τέχνη της ηγεσίας! Μπορείτε!

Μάθετε όλα τα μυστικά της αποτελεσματικής ηγεσίας για να:

  • Κερδίσετε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων χρησιμοποιώντας τα ελάχιστα γνωστά μυστικά των μεγαλύτερων ηγετών στον κόσμο.
  • Αντιδράσετε αποτελεσματικά στις κρίσεις χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες τεχνικές για να σκέφτεστε καθαρά και να ελαχιστοποιήσετε το άγχος.
  • Διπλασιάσετε τα επιτεύγματά σας, μαθαίνοντας να παρακινείτε τον εαυτό σας και τους άλλους ώστε να αποδώσετε όλοι τα μέγιστα.
  • Πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να τις υλοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα δράσης του Dale Carnegie.

Με συνεντεύξεις κορυφαίων ηγετών από τον χώρο των επιχειρήσεων, της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και της ακαδημαϊκής ζωής, το «Ηγεσία: Πώς να οδηγήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους στην επιτυχία» στέκεται επάξια δίπλα στο κλασικό «Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους».

Αποκτήστε το βιβλίο Ηγεσία από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χρύσα Πράντζαλου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια και συγγραφή άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.