Ακρόαση άρθρου......

Αφού αναφέρθηκε για πρώτη φορά κατά την αρχική παρουσίαση της Apple TV+ τον Μάρτιο του 2019, η Apple TV+ παρουσίασε χθες και επίσημα την σειρά «The Me You Can’t See» η οποία αφορά την Ψυχική Υγεία και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου.

Τα ντοκιμαντέρ θα είναι αφιερωμένα σε διάφορα διάσημα πρόσωπα και αθλητές οι οποίοι θα εξομολογούνται τις δικές τους μάχες με την ψυχική υγεία, προσωπικές ιστορίες από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και συνεντεύξεις με ειδικούς ψυχικής υγείας.

Την σειρά θα παρουσιάζουν η Oprah Winfrey και ο Πρίγκηπας Harry ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι οι Lady Gaga, Glenn Close, DeMar DeRozan και άλλοι.

The Me You Can't See 

Στη σειρά «The Me You Can’t See», η Oprah και ο Harry θα συντονίζουν ειλικρινείς συζητήσεις αναφορικά με την ψυχική υγεία και τη συναισθηματική ευημερία ενώ ταυτόχρονα θα ανοίγονται σχετικά και με τα προσωπικά τους ταξίδια και αγώνες για την ψυχική υγεία.

Με τη συμμετοχή διάσημων προσκεκλημένων καθώς και ανθρώπων από όλο τον κόσμο οι οποίοι ζουν καθημερινά τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας, η σειρά φιλοδοξεί να υπερβεί τους περιορισμούς της κουλτούρας, της ηλικίας, του φύλου ή του κοινωνικού και οικονομικού στάτους και να συνδράμει ενεργά στην απομυθοποίηση του στίγματος της ψυχικής υγείας προσφέροντας, παράλληλα, ελπίδα στους θεατές οι οποίοι θα μάθουν πως δεν είναι μόνοι.

Οι συντελεστές της σειράς φέρεται να έχουν έρθει σε στενή συνεργασία με 14 αναγνωρισμένους ειδικούς και οργανισμούς από όλο τον κόσμο με σκοπό να ρίξουν φως σε διαφορετικούς δρόμους προς τη θεραπεία.

Η σειρά που θα προβάλλεται από την συνδρομητική υπηρεσίας τηλεόρασης της Apple είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει εντός του 2020, ωστόσο, η παραγωγή της καθυστέρησε ως αποτέλεσμα της εμφάνισης της πανδημίας του COVID-19.

Πως θα παρακολουθήσετε τη σειρά

Δεν είναι σαφές εάν όλα τα επεισόδια της σειράς θα κάνουν το ντεμπούτο τους ταυτόχρονα ή εάν τα επεισόδια θα προστίθενται εβδομαδιαίως.

Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει του Apple TV+ στοιχίζει 4,99 € τον μήνα μετά από δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Η Apple προσφέρει επίσης μια προσφορά που δίνει σε όσους αγόρασαν πρόσφατα μια νέα συσκευή Apple δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο Apple TV Plus. Η προσφορά είναι σε ισχύ μόνο αν εξαργυρώσετε τη δωρεάν συνδρομή σας εντός 90 ημερών από την αγορά της συσκευής σας.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Γκαλτέμης Αλέξανδρος

gkaltemis alexΤμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας.
Μετάφραση ξενόγλωσσου περιεχομένου, επιμέλεια άρθρων.