Ο ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Πέτρος Θεοδώρου, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Στις Σκιές του έρωτα» από τις εκδόσεις PSYCHOLOGY.GR, μιλά και συζητά με τους συμμετέχοντες για τις σχέσεις έρωτα, αγάπης και σεξουαλικού πόθου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με έναν ξεχωριστό τρόπο, ο οποίος βασίζεται στο μοναδικό πεδίο που δημιουργεί η ζωντανή, άμεση σύμπραξη των συμμετεχόντων και του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, το θέμα αναπτύσσεται εξαρχής διαδραστικά, με μικρές ενότητες, κάθε μία από τις οποίες ολοκληρώνεται με ανοιχτή συζήτηση μέσω ερωτήσεων και σχολίων των συμμετεχόντων.
Και επειδή η όλη δομή βασίζεται στα Κεφάλαια του βιβλίου, πραγματοποιείται παράλληλα και η παρουσίασή του.

Έτσι, το ενδιαφέρον παραμένει έντονο, οι συμμετέχοντες κινητοποιούνται και αποκτούν ενεργητικό ρόλο, ενώ ο στόχος της εκδήλωσης διευρύνεται.

Δεν τοποθετείται μόνο στη βιβλιοπαρουσίαση αλλά, επίσης, τόσο στην επιμόρφωση σχετικά με το θέμα των σχέσεων, όσο και στη ενίσχυση του αισθήματος της κοινότητας (λόγω του διαδραστικού χαρακτήρα της εκδήλωσης).

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Τόπος Διεξαγωγής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης
Ημερομηνία: 1 Μαρτίου 2024, ώρα 18.00
Συμμετοχή: είσοδος ελεύθερη

Στις Σκιές του Έρωτα - Τα μάτια που με κοίταξαν

Το βιβλίο των ερώτων είναι το τέταρτο του συγγραφέα και η προσωπική του πρόταση -μια υπαρξιακή προσέγγιση-  για μια ιδιότυπη και πολυδιάστατη μελέτη του έρωτα στα 1000+1 πρόσωπά του.

Σε μεγάλο μέρος του, το βιβλίο εμβαθύνει στη σχέση του έρωτα με τον σεξουαλικό πόθο, την αγάπη, αλλά και τις απροσπέλαστες Σκιές μέσα μας - πολύ πέρα από το ανακριτικό φως της νόησης και της συνείδησής μας.

Το βιβλίο των ερώτων, σύμφωνα με τον συγγραφέα, στοχεύει απλώς να γίνει «εργαλείο». Εργαλείο ευέλικτο, για τον καθένα που ψάχνει να χαράξει τη δική του αλήθεια στο πώς συναντά, αγαπά, ερωτεύεται και ποθεί τον Άλλον.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο του PSYCHOLOGY.GR: Στις Σκιές του Έρωτα - τα μάτια που με κοίταξαν.