Tο ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης.

Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Ηπείρου και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Ηπείρου, με έδρα την Άρτα» με Κωδικό ΟΠΣ 6005222, ο κωδικός θέσης είναι: ΨΥΧ-ΑΡΤ

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία» με Κωδικό ΟΠΣ 6003349, ο κωδικός θέσης είναι: ΨΥΧ-ΕΞΟ

Για την Περιφέρεια Κρήτης και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με Κωδικό ΟΠΣ 6004482, ο κωδικός θέσης είναι: ΨΥΧ-ΑΓΝ

Υποβολή αιτήσεων: 
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των επαναπροκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει:

I. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr) – ενότητα «ΝΕΑ».

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων συμμετοχής αρχίζει στις 29 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 και λήγει στις 15 Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.

IΙ. Να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : proslipsis @kethea.gr μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών και συγκεκριμένα από τις 29 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 έως και τις 15 Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το εμπρόθεσμο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής του στο ΚΕΘΕΑ.