Η Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι» του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις σύμβασης μίσθωσης έργου μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ για τη στελέχωση της Μονάδας Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής:

- Δύο (2) θέσεις Ειδικευμένων Ψυχιάτρων Ενηλίκων

- Δύο (2) θέσεις Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας Κατηγορίας ΠΕ

- Δύο (2) θέσεις Εργοθεραπευτών με εξειδίκευση στη Ψυχική Υγεία

- Μία (1) θέση Ψυχολόγου με πιστοποιημένη γνώση στις ψυχομετρικές δοκιμασίες

- Μία (1) θέση γραμματέως

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και τα απαραίτητα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση και σύντομο βιογραφικό σημείωμα μορφοποίησης EUROPASS και δύο (2) συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση προηγουμένων εργοδοτών, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αποδεικτικό ηλεκτρονικής παραλαβής.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μετά την αξιολόγηση των βιογραφικών και προφορικής συνέντευξης.

*Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15η Ιανουαρίου 2016.

Διαβάστε την Προκήρυξη εδώ

 

 

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.