Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης & Περίθαλψης επιθυμεί να συνεργασθεί με Ψυχολόγο, για παροχή υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην Αθήνα.

Προϋποθέσεις:

1. Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ψυχολογίας από Σχολή της Ελλάδος ή ισότιμης σχολής του εξωτερικού αναγνωρισμένης από το κράτος.

2. Να έχουν τριετή τουλάχιστον εμπειρία μετά την απόκτηση του πτυχίου

3. Να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος

4. Να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

5. Να έχουν καλή γνώση Η/Υ

Οι αιτήσεις με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00 - 16.00 στο Πρωτόκολλο του ΕΔΟΕΑΠ, Σισίνη 18 και Ηριδανού στο Ισόγειο (τηλ. 210-7264874).

Για την επιλογή Ψυχολόγου θα συνεκτιμηθούν τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές, μετεκπαιδεύσεις ή εξειδικεύσεις ως και εμπειρία σε θέματα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής γονέων και οικογενειακής θεραπείας.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν ως Δευτέρα 21-8-2017. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ι. Παπασταμέλο τηλ. 210-7264367

Καταληκτική Ημερομηνία : 21-08-2017

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα
Ειδική Αγωγή

Αν το παιδί δεν μπορεί να μάθει με τον τρόπο που το διδάσκουμε, τότε πρέπει να το...

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.