Πρόσκληση συμμετοχής σε μεταπτυχιακή έρευνα με θέμα: Παιδιά γονιών με ψυχική ασθένεια: Οι επιπτώσεις στην ενήλικη ζωή

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της μεταπτυχιακής μου έρευνας με θέμα "Παιδιά γονιών με ψυχική ασθένεια: οι επιπτώσεις στην ενήλικη ζωή", η οποία πραγματοποιείται με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Στέλιο Γεωργίου και διεξάγεται στα πλαίσια του ΔΠΜΣ " Σχολική Συμβουλευτική & Καθοδήγηση ", που προσφέρεται από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σε ποιους απευθύνεται η έρευνα

Η έρευνα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, των οποίων τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο γονέων αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Σκοπός της μελέτης είναι να διερευνήσει σκέψεις ή συναισθήματα που ενδεχομένως βιώνει ένας ενήλικας για τον ψυχικά ασθενή γονέα του.

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο είναι πλήρως ανώνυμο και οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές. Η συμπλήρωσή του διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

Η συμμετοχή σας κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη για την περάτωση της έρευνας και την εξαγωγή έγκυρων αποτελεσμάτων.

Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση σχετικά με την έρευνα και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας.

Με εκτίμηση, Ειρήνη Χρηστάκη

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της έρευνας, παρακαλούμε μεταβείτε στη διεύθυνση ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΝΙΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr