Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα: Εικόνα γυναικείου σώματος, ΜΜΕ και κοινωνία. Στο τέλος του κειμένου, θα βρείτε τον σχετικό σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στο ερωτηματολόγιο που χρειάζεται να συμπληρώσετε. 

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της έρευνας, " Εικόνα γυναικείου σώματος, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) και κοινωνία" , η οποία διεξάγεται από την Ιωάννα Βασιλειάδου, φοιτήτρια Ψυχολογίας, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με επιβλέποντα τον κύριο Γεώργιο Αλεξιά.

Σκοπός της έρευνας

Σκοπός της έρευνας είναι να διερευνηθεί η σωματική εκτίμηση των γυναικών ηλικίας 18-29 ετών, και αν αυτή μπορεί να επηρεαστεί από τα πρότυπα γυναικείου σώματος που προβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η κοινωνία γενικότερα.

Διαδικασία συμπλήρωσης

Οι απαντήσεις θα είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές και τα δεδομένα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς.

Η συμπλήρωση θα διαρκέσει περίπου 5-10 λεπτά.

Διαβάστε προσεκτικά κάθε πρόταση και επιλέξτε την απάντηση που σας εκφράζει καλύτερα. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις.

Μπορείτε να αποχωρήσετε από την έρευνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

Για να συμμετέχετε στην έρευνα, μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα: ΕΙΚΟΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr