Η εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders συνεχίζεται για 12η χρονιά και ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος θα πραγματοποιηθεί σε 3 Παρασκευο-Σαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη,δια ζώσης & με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης καθώς και με δυνατότητα On Demand παρακολούθησης σε επανάληψη των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού σαββατοκύριακου.

Η θέση κάθε σπουδαστή κατοχυρώνεται με ελάχιστη προκαταβολή 200 ευρώ και με δυνατότητα εξόφλησης του υπολοίπου ποσού σε 3 μηνιαίες δόσεις με καταληκτική ημερομηνία το προτελευταίο Σαββατοκύριακο της εκπαίδευσης.

Η αγορά της εκπαίδευσης μπορεί να γίνει έως και 2 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Η διαδικτυακή αναμετάδοση γίνεται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx με πεντακάθαρη  εικόνα και ήχο σε ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και των παρουσιάσεων στην οθόνη του υπολογιστή σας. Εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο

Επίσης κάθε σπουδαστής έχει άμεση αλληλεπίδραση τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους σπουδαστές που παρακολουθούν την εκπαίδευση δια ζώσης, όπου μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Η εκπαίδευση που εξασφαλίζει σημαντικά εργαλεία και δεξιότητες για την αποτελεσματικότητα κάθε επαγγελματία υγείας

Οι τεχνικές διαχείρισης βασίζονται  σε δοκιμασμένα μοντέλα εφαρμογής CBT από το National Center for Eating Disorders της Μεγάλης Βρετανίας του οποίου κατ' αποκλειστικότητα παρέχουμε στην Ελλάδα την εκπαίδευση υπό την Αιγίδα του BPS καθώς και στην 20ετή εμπειρία των βασικών εκπαιδευτών σε μονάδες διαχείρισης περιστατικών με κύρια προϋπηρεσία τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού της οποίας ιδρυτικά της μέλη ήταν ο διευθυντής του ΚΕΑΔΔ διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας και η διατροφολόγος Ιωάννα Κοντελέ, έχοντας στη συνέχεια στις υπηρεσίες της και την ψυχολόγο δρ Μαργαρίτα Αγγελική Σχινά που είναι και επιστημονική υπεύθυνη όλου του προγράμματος.

Οι εκπαιδεύσεις παρέχουν σε ανεξάρτητους Επαγγελματίες Υγείας ευκαιρίες εργασίας εφόσον πιστοποιηθούν από το ΚΕΑΔΔ και ενσωματωθούν στο δίκτυο Συμβούλων μας. Οι πιστοποιημένοι θεραπευτές αναγράφονται με τα πλήρη επαγγελματικά τους στοιχεία ώστε να είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Στους επιτυχόντες τις Ελληνικής εκπαίδευσης παρέχονται πανομοιότυποι τίτλοι σπουδών, δικαιώματα και εκπαιδευτική κατάρτιση  με τους αντίστοιχους σπουδαστές της Μεγάλης Βρετανίας.
Οι τίτλοι σπουδών πιστοποιούνται από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων-BPS και αποδίδονται απευθείας από το NCfED της Μεγάλης Βρετανίας και το πιστοποιητικό φέρει τη σφραγίδα του NCfED και της British Psychology Society-BPS.

Είπαν για την εκπαίδευση...

«Είναι από τις λίγες φορές που μία εκπαίδευση ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι γεμάτο γνώση, εμπειρίες, ιδέες που με έχει εξελίξει όχι μόνο ως επαγγελματία αλλά και ως άνθρωπο. Παρ’ όλο που είχα κάποιους ενδοιασμούς αν ως Ψυχολόγος θα μπορούσα να επωφεληθώ, τελικά καταλήγω ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση μου έχει δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια και την αυτοπεποίθηση για να δουλέψω με τις Διατροφικές Διαταραχές αλλά μου πρόσφερε γνώσεις και τεχνικές ευρύτερα για τη δουλειά μου. Ξύπνησε τη δίψα μου για περισσότερη γνώση. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ευκαιρία που μου δώσατε.» Αγγελική – Σανδήλου Γαβαλά, Ψυχολόγος

«Η εκπαίδευση στο ΚΕΑΔΔ δεν είναι μία απλή εκπαίδευση. Για μένα προσωπικά σαν επαγγελματίας σύμβουλος Ψυχικής υγείας είναι μία γνωσιακή επένδυση, είναι ένας εμπλουτισμός των γνώσεων μου. Είναι ένα σύνολο από ΕΡΓΑΛΕΙΑ, εξειδικευμένα εργαλεία που βρίσκουν εφαρμογή σε ιδιαίτερα περιστατικά και σε ιδιαίτερες συνθήκες.» Αγάπη Βλασοπούλου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Για το πρόγραμμα σπουδών, τις ημερομηνίες της εκπαίδευσης, το κόστος, καθώς και κάθε πληροφορία ανατρέξτε στο σύνδεσμο Προσεχείς Εκπαιδεύσεις Master Practitioner

Βασικές πληροφορίες για το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel, Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, ΤΚ 54626

Θεσσαλονίκη 11 Μαρτίου 2022

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο επίσημο site της εκπαίδευσης: www.keadd.gr

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕΑΔΔ, την κυρία Εύη Αντωνίου, στο τηλέφωνο 210-2718360 Δευτέρα με Πέμπτη 2μμ-7μμ

Γνωρίστε το διευθυντή του ΚΕΑΔΔ, κο Ευάγγελο Ζουμπανέα στη συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά για το PSYCHOLOGY,GR με θέμα «Ψυχοθεραπευτική διαδικασία: Η επίδραση της διατροφής του θεραπευόμενου στο ψυχοθεραπευτικό αποτέλεσμα» ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος