Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα: Διερεύνηση της συσχέτισης μεταξύ εργασιακής εξουθένωσης και ψυχικής ανθεκτικότητας των ειδικών ψυχικής υγείας

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Η παρούσα έρευνα διεξάγεται στα πλαίσια εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας του προπτυχιακού φοιτητή Νικόλα Κολώνα, φοιτητή του εξ αποστάσεως προγράμματος Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σκοπός της έρευνας

Σκοπός της είναι η διερεύνηση της της συσχέτισης της επαγγελματικής εξουθένωσης με τα επίπεδα ψυχικής ανθεκτικότητας στους ειδικούς ψυχικής υγείας.
Η συμμετοχή στην παρούσα έρευνα είναι καθόλη τη διαδικασία εθελοντική, εμπιστευτική, ανώνυμη και έχετε το δικαίωμα να αποσυρθείτε σε κάθε φάση της διαδικασίας συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων χωρίς επιπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Θα σας ζητηθεί να γράψετε ένα τετραψήφιο αριθμό, τον οποίο θα πρέπει να θυμάστε σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποσύρετε τη συμμετοχή σας σε μεταγενέστερο στάδιο. Τα ακατέργαστα προσωπικά δεδομένα που θα ληφθούν, θα καταστραφούν δύο χρόνια μετά το πέρας της εκπόνησης της έρευνας.

Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, παράπονα ή ερωτήσεις για το σκοπό της έρευνας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ερευνητή, τον επιβλέποντα καθηγητή και τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, κύριο Μάριο Βρυωνίδη, για να εκφράσετε κάθε είδος προβληματισμού.

Νικόλας Κολώνας, προπτυχιακός φοιτητής Ψυχολογίας. Ερευνητής: nk205050 @students.euc.ac.cy
Δρ. Σπυρίδων Κάμτσιος, καθηγητής Ψυχολογίας. Επιβλέπων καθηγητής: S.Kamtsios @external.euc.ac.cy
Δρ. Μάριος Βρυωνίδης, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Καθηγητής. M.Vryonides @euc.ac.cy

Χρόνος συμπλήρωσης: 6-7 λεπτά

Για να συμμετέχετε στην έρευνα, μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση: Εργασιακή εξουθένωση και ψυχική ανθεκτικότητα

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας.

Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr