Χωρισμός και διαζύγιο

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Sanders, Pete
Εκδόσεις : Ούβα
Σελίδες : 32
Έτος έκδοσης : 1998

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Η σειρά αυτή απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά. Με τρόπο άμεσο, χειροπιαστό και κατανοητό καταπιάνεται με τα σύγχρονα κοινωνικά θέματα, αποβλέποντας στην ενημέρωση αλλά και στην ευαισθητοποίησή τους.

Κάθε θέμα εξετάζεται από άποψη προσωπική αλλά και κοινωνική. Η εικονογραφημένη εξιστόρηση αποδίδεται με καλαίσθητες εικόνες σε συνέχειες σε όλη την έκταση του βιβλίου.

Η εικονογράφηση συνοδεύεται από ευκατάληπτα σχόλια που καταλήγουν σε χρήσιμες συμβουλές, για την περίπτωση όπου οι νεαροί αναγνώστες αντιμετωπίζουν ίδιες ή παρόμοιες καταστάσεις. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει κατάλογος με ιδρύματα και υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν περαιτέρω βοήθεια στους αναγνώστες είτε είναι ενήλικες είτε παιδιά.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).