Έγκυος και ευτυχισμένη!

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Reiss, Uzzi
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 228
Έτος έκδοσης : 2006

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
17,49€
13,99 €
Ένα βιβλίο που λύνει τις απορίες σας, διώχνει μακριά τις αγωνίες σας, δίνει χρήσιμες συμβουλές και κάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης πολύ ευχάριστη όχι μόνο για τη μέλλουσα μητέρα αλλά και για τον πατέρα. Εντοπίστε το πρόβλημα, ξεφυλλίστε το βιβλίο και βρείτε την απάντηση. Μία σύντομη επεξήγηση για κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει στους 9 μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και μία σειρά από εύκολες προτάσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε και που θα σας κάνουν να χαρείτε μια ξένοιαστη εγκυμοσύνη! Μην αγωνιάτε για την εγκυμοσύνη σας...

Χαρείτε κάθε στιγμή της πιο γλυκιάς περιόδου της ζωής σας... Χαμογελάστε!
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).