Άκου την καρδιά του εφήβου

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Matthews, Andrew
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 143
Έτος έκδοσης : 2007

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
19,98€
15,98 €
Ένα βιβλίο για γονείς, εφήβους και εκπαιδευτικούς. O συγγραφέας, με χιουμοριστικό τρόπο, ενθαρρύνει τους εφήβους να δουν με "άλλο μάτι" τη ζωή. Μέσα από πρακτικές και εφαρμόσιμες συμβουλές οι έφηβοι απαλλάσσονται από συμπλέγματα, ανησυχίες και ανασφάλειες της ηλικίας και προετοιμάζονται για τη μετάβασή τους στο επόμενο στάδιο της ζωής τους, την ενηλικίωση. Γιατί, πόσες φορές δεν ευχηθήκαμε σαν παιδιά να μας "πάρουν" περισσότερο στα σοβαρά οι γονείς μας, να μας καταλάβουν επιτέλους ή να φτάσουμε γρήγορα στα 18; Και πόσες φορές, δεν ευχηθήκαμε σαν γονείς να ωριμάσουν επιτέλους τα παιδιά μας και να περάσουν "αναίμακτα" την εφηβεία τους; Αν απαντήσατε "ναι" σε παραπάνω από τις μισές ερωτήσεις, τότε, διαβάστε αυτό το βιβλίο που με χιουμοριστικό τρόπο αφουγκράζεται τα προβλήματα, προτείνει και ενθαρρύνει.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).