Η τέχνη του διαλογισμού

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Najemy, Robert Elias
Εκδόσεις : Αρμονική Ζωή
Σελίδες : 333
Έτος έκδοσης : 1992

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
22,05€
17,64 €
Η τέχνη του διαλογισμού είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε: - Να χαλαρώσετε το σώμα και το νου σας - Να βρείτε εσωτερική δύναμη - Να 'ρθείτε σε επαφή με την εσωτερική σας φωνή - Να αποκτήσετε νοητική διαύγεια - Να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας - Να γίνεται πιο ικανοί να λύνετε προβλήματα - Να καλλιεργήσετε πιο αρμονικές σχέσεις - Να απολαύσετε καλύτερη υγεία και ζωντάνια - Να βιώσετε αυξημένη αγάπη και ενότητα - Να γίνετε πιο ικανοί σε ό,τι κάνετε - Να αξιοποιήσετε τις λανθάνουσες δυνάμεις του νου - Να 'ρθείτε σε πιο άμεση επαφή με το Θεό μέσα σας Γι' αυτούς και πολλούς άλλους λόγους είναι έξυπνο να κάνετε διαλογισμό.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).