Σώπα! Άκου! Μίλα!

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Steibel, David
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 256
Έτος έκδοσης : 2004

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
18,73€
14,98 €
Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία για την βελτίωση της επικοινωνίας - αλλά τι μπορείτε να κάνετε όταν η συζήτηση κάνει τα πράγματα χειρότερα; Ο Dr David Steibel εισάγει μια μέθοδο -τη στρατηγική επικοινωνία- που αποτελείται από τέσσερα βήματα για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο που σας παρουσιάζει: - Τι να κάνετε όταν η κατανόηση του άλλου δεν είναι αρκετή για να λυθεί το πρόβλημα. - Το κλειδί για την επίλυση μιας διαφωνίας: τη στρατηγική - Πώς να σκέφτεστε για να πείσετε κάποιον στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κατάστασης που αντιμετωπίζετε. Είτε έχετε να κάνετε με τον προϊστάμενό σας ή με τη σύζυγό σας, είτε με κάποιον πελάτη σας ή με τα παιδιά σας, ο Dr David Steibel σας καθοδηγεί όπως έχει καθοδηγήσει κυβερνητικούς ηγέτες και επικεφαλής επιχειρήσεων.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).