Πώς να καταπολεμήσετε το άγχος χωρίς φάρμακα

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Lawson, Alethea
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 142
Έτος έκδοσης : 2004

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
16,22€
12,98 €
Το Άγχος είναι η αρρώστια της εποχής μας. Στο βιβλίο αυτό η συγγραφέας μάς δείχνει πώς δημιουργείται το άγχος το οποίο σε ακραίες περιπτώσεις οδηγεί στην κατάθλιψη, τον αλκοολισμό, ακόμα και στην αυτοκτονία. Τα ηρεμιστικά που με τόση ευκολία χορηγούνται στις μέρες μας δεν λύνουν το πρόβλημα, γιατί απλούστατα καλύπτουν την ένταση, χωρίς όμως να καταπολεμούν το αίτιο που την προκάλεσε. Ο μόνος τρόπος για να βγει κανείς από αυτό τον φαύλο κύκλο είναι να μάθει τρόπους και μεθόδους χαλάρωσης.

Στο βιβλίο αυτό δίνονται ασκήσεις για σωστή και ολοκληρωμένη χαλάρωση, με τη βοήθεια της οποίας εξαφανίζεται η ένταση. Έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας με γαλήνη και ηρεμία πνεύματος.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).