Μπορείς να τους πείσεις

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Lieberman, David J.
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 251
Έτος έκδοσης : 2004

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
19,98€
15,98 €
Στο βιβλίο αυτό ο David Lieberman, συγγραφέας του best seller "Πάψε να ζεις με ψέματα", αποκαλύπτει τα ψυχολογικά μυστικά που μας βοηθούν να έχουμε τον έλεγχο της κάθε κατάστασης και να μη νιώθουμε ποτέ ανίσχυροι και αδύναμοι. Με βάση τις πιο σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, το καινοτόμο αυτό βιβλίο μας εξηγεί βήμα-βήμα τους τρόπους για να διεισδύουμε στις μύχιες σκέψεις των άλλων, να μην πέφτουμε θύματα της εκμετάλλευσής τους και να έχουμε το πάνω χέρι σε κάθε κατάσταση. - Κάντε τους άλλους να σας συγχωρούν τα πάντα - Υπερισχύστε σε κάθε κατάσταση συναγωνισμού στη δουλειά, στα φλερτ και στα αθλήματα ή στα παιχνίδια - Κάντε τους άλλους να σας εξομολογούνται τα μυστικά τους - Κάντε τους άλλους να σας θεωρούν γοητευτικούς.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).