Αναστοχασμοί

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Κωστόπουλος, Γιώργος Ε.
Εκδόσεις : Ιωλκός
Σελίδες : 110
Έτος έκδοσης : 2001

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
7,35€
5,88 €
Στο βιβλίο "Αναστοχασμοί" ο συγγραφέας καταθέτει την προσωπική του θέση, καταστάλαγμα μακράς ενασχόλησης, στο θέμα της ηθικής φιλοσοφίας, του προβληματισμού για το «ευ πράττειν», θέμα που αφορά όλους, ασχέτως παιδείας και προπαιδείας του καθενός μας και ασχέτως της πνευματικής, καλλιτεχνικής, επιστημονικής, ή επαγγελματικής ασχολίας μας. Το κείμενο δεν αποτελεί μια φιλοσοφία της πράξης, δεν αποτελεί ένα φιλοσοφικό σύστημα, είναι μια στάση ζωής φωτισμένη από τη φιλοσοφία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).