5ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο

O Κλάδος Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας με στόχο την κάλυψη της αναγκαιότητας για συνεχή εκπαίδευση των ψυχιάτρων στα επίκαιρα θέματα κλινικής ψυχοφαρμακολογίας, σας προσκαλεί στο 5ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο, που πραγματοποιείται 7 – 9 Δεκεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.


Ως το θεσμικό όργανο των ψυχιάτρων της χώρας, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία αποβλέπει στη βελτίωση των θεραπευτικών δεξιοτήτων και στην ασφάλεια της φαρμακευτικής θεραπείας. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλοί ασθενείς δεν υποβάλλονται σε θεραπεία, και ότι η εκπαίδευση των νέων ψυχιάτρων είναι συχνά ατελής, συνίσταται αναγκαία η συνεχής εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Απώτερος σκοπός του συνεδρίου είναι η κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των συνεχών εξελίξεων, καθώς πολλές θεραπευτικές ανάγκες παραμένουν ακόμη και σήμερα ανεκπλήρωτες.

Πληροφορίες στη γραμματεία του συνεδρίου: +30 210.36.34.944 και +30 210.36.34.690 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 07-12-2018 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.