Συνέδριο Σεξουαλικότητα & Σχέσεις

Η Σεξουαλικότητα και οι Σχέσεις είναι δύο άρρηκτα συνδεδεμένες πτυχές στην ζωή του κάθε ανθρώπου. Η κατάλληλη και επαρκής φροντίδα από τους σημαντικούς για εμάς άλλους ανθρώπους στην παιδική ηλικία, επηρεάζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και της προσωπικότητας μας και μας επιτρέπει να βιώσουμε “υγιείς” σχέσεις καθώς και την σεξουαλικότητά μας.

Οι μελέτες των συναισθηματικών δεσμών της σεξουαλικότητας και των σχέσεων ανέδειξαν τις λεπτές σχέσεις μεταξύ αυτών των σημαντικών πτυχών της ζωής κάθε ανθρώπου.

Το Συνέδριο “Σεξουαλικότητα και Σχέσεις” επικεντρώνεται σ’ ένα βασικό θέμα για κάθε επαγγελματία που αποσκοπεί στην παροχή πιο αποτελεσματικής θεραπείας.

Χάρη στη παρουσία πολλών επιφανών ειδικών από όλο τον κόσμο - που θα μοιραστούν μαζί μας τις πιο σύγχρονες γνώσεις τους πάνω σε αυτό το θέμα- οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και θα αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση ως προς την αντιμετώπιση ατόμων που έχουν προβλήματα και με την σεξουαλικότητα και με τις σχέσεις τους ή που έχουν γενικότερα δυσκολίες που συσχετίζονται με τα πάρα πάνω.

Το Συνέδριο συνεπώς θα είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο ενημέρωσης για θέματα σεξουαλικότητας και σχέσεων και πώς αυτά έχουν εξελιχθεί αλλά και συνάντησης με έντεκα από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς ειδικούς σε αυτό τον συναρπαστικό τομέα.

Γλώσσα Συνεδρίου: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα

Τιμή Εισόδου: 300€

Ειδική τιμή για εγγραφή μέχρι: 30/11: 250€

Φοιτητές και Σπουδαστές: Με την επίδειξη πιστοποιητικού σπουδών 200€

ΕΓΓΡΑΦΗ
Παρακαλώ επισκεφτείτε το website www.international-isc.com για να εγγραφείτε στο Συνέδριο. Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις ή χρειάζεστε επιπρόσθετες λεπτομέρειες και βοήθεια,  επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι εάν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να ακυρώσετε την εγγραφή σας θα ισχύσουν οι πάρα κάτω κανόνες:
 
• Εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας 3 μήνες πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας επιστραφεί το 60% των χρημάτων σας
• Εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας 2 μήνες πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας επιστραφεί το 30% των χρημάτων σας
• Εάν οι ως άνω προθεσμίες δεν τηρηθούν, χάνεται το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
 
ΙNFO Istituto di Scienze Cognitive Via Rolando,16 - 07100 Sassari 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 27-04-2018 12:00 am
Ημ. Λήξης 29-04-2018 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 300 €
Φορέας Συνέδριο Σεξουαλικότητα & Σχέσεις

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).