Ημερίδα - Migration & Mental Health Awareness Day"

Ημερίδα "Migration & Mental Health Awareness Day", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amarilia στο Καβούρι, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, 09:00-14:00, στα πλαίσια του σημαντικού συνεδρίου «2nd Congress of Early Career Psychiatrists», το οποίο έχουμε την τιμή να διοργανώνουμε στην χώρα μας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα (πιθανότατα και σε διεθνές επίπεδο), Νέοι Ψυχίατροι από τις Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν περισσότερο "σημαδευτεί" από την Προσφυγική Κρίση, Ελλάδα, Τουρκία, και Γερμανία, θα παρουσιάσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις για όλα τα θέματα ψυχικής υγείας των προσφύγων και μεταναστών.
Η ημερίδα οργανώνεται από το «Δίκτυο Νέων Ψυχιάτρων», σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία (Τομέας Νέων Ψυχιάτρων), την Ψυχιατρική Εταιρία της Τουρκίας (Κλάδος Ειδικευόμενων Ψυχιάτρων), και Νέους Ψυχίατρους από την Γερμανική Εταιρία Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας (DGPPN).

Εγγραφές συμμετοχής στην ημερίδα ή σε ολόκληρο το συνέδριο, στο www.ypsnet.org ή κατά την προσέλευσή σας στον χώρο της εκδήλωσης τις ημέρες διεξαγωγής του συνεδρίου, 20-23 Οκτωβρίου, 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Κόστος Εγγραφής:
Ιατροί : 60 ευρώ
Ψυχολόγοι, Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας: 40 ευρώ
Λοιποί ενδιαφερόμενοι : 40 Ευρώ
Φοιτητές : 30 Ευρώ (με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας)

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 23-10-2016 9:00 am
Ημ. Λήξης 23-10-2016 2:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 40 €
Φορέας Migration & Mental Health Awareness Day

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).