Στη Γλώσσα του Σώματος

Μία ομιλία από την ψυχοθεραπεύτρια Άννα Kostina (Βιοσύνθεση - Biosynthesis):
"Στη γλώσσα του σώματος"
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ώρα 19.30, είσοδος ελεύθερη

στην οδό ΣΚΡΑ 12 (Θεσσαλονίκη)
(κάθετη στη Σβώλου, πριν την Αγ. Σοφίας, κουδούνι: "διαμέρισμα 5").

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΡΙΑΔΝΗ" ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΡΑ 12
_________________________

Με σημερινά δεδομένα, γνωρίζουμε πως κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα κινήσεων και δράσεων αντικατοπτρίζουν σενάρια συμπεριφορών μας.
Με ανάλογο τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι σωματικές εντάσεις και τρόποι οργάνωσης της σωματικής δομής, "εκπροσωπούν" στοιχεία του χαρακτήρα μας.
Συνεχίζοντας μία τέτοια κατεύθυνση σκέψης, όταν εξερευνούμε και κατανοούμε περισσότερο τις σωματικές μας αποκρίσεις σε διάφορες καταστάσεις, μπορούμε να γνωρίσουμε τα ευρύτερα σενάρια της συμπεριφοράς μας.
Οπότε, καλλιεργώντας πολυεπίπεδα την επίγνωση των διαφόρων όψεων τέτοιων σεναρίων, μπορούμε να τα επεξεργαστούμε και να τα προσαρμόσουμε δημιουργικά στο τώρα μας.
Έτσι, το σώμα γίνεται θεμέλιο ύπαρξης, το οποίο όχι μόνο δεν απαιτεί περισσή ενέργεια για να συντηρεί δυσλειτουργικά μοτίβα, αλλά γίνεται πηγή ενέργειας.
Όλα τα παραπάνω, είναι το θέμα αυτής της παρουσίασης, η οποία έχει και έναν βιωματικό χαρακτήρα, αφού οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν προαιρετικά σε μερικές ενδεικτικές ασκήσεις.
Με το θέμα αυτό, σχεδιάζεται και βιωματική ομάδα αυτογνωσίας. Η ομάδα αυτή θα δουλέψει με κύριο μεθοδολογικό άξονα το σώμα στην αυτοσυναίσθηση και τις αλληλεπιδράσεις μας.

INFO: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 698-1234664

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 15-01-2016 7:30 pm
Ημ. Λήξης 15-01-2016 7:30 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Άννα Kostina

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).