Εγκληματολογική Ψυχολογία

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων κοιτάμε σε βάθος τους τρόπους με τους οποίους η ψυχολογία μπορεί να μας βοηθήσει στην κατανόηση εγκλημάτων.


Στα 4 σεμινάρια (16 ώρες) αναλύουμε καταρχήν τι ακριβώς διερευνά ο κλάδος της εγκληματολογικής ψυχολογίας, το πώς σχετίζονται οι διαταραχές προσωπικότητας και διάθεσης με την εγκληματικότητα, το πώς λειτουργεί το μυαλό και η αντίληψη του κατά συρροή δολοφόνου, τους λόγους που μπορεί ένα παιδί να βασανίσει ή ακόμα και να σκοτώσει ενώ αναλύουμε και την πρακτική και τις συνέπειες της θανατικής ποινής.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, ασκούμενους ή επαγγελματίες ψυχολογίας και εγκληματολογίας αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν το πεδίο γνώσεων τους σε αυτό το πεδίο.

Η πρόσληψη συμμετεχόντων δεν ξεπερνά τα 10 άτομα, ενώ με το πέρας των σεμιναρίων δίνονται πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Οι αιτήσεις για το 2016 θα κλείσουν στις 22/01/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ημερομηνία/Ώρα έναρξης: 24/01/16, 17.00-21.00
Κόστος: 120 ευρώ

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 24-01-2016 5:00 pm
Ημ. Λήξης 24-01-2016 9:00 pm
Θέσεις 10
Cut off date 22-01-2016 12:00 am
Κόστος Συμμετοχής 120 €
Φορέας Κέντρο Ψυχικής Υγείας Συνείδηση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).