Επικοινωνία Ανθρώπων

Επικοινωνία με τον εαυτό μου και τους άλλους
Πώς να επικοινωνούμε καλύτερα με τους εαυτούς μας και τους άλλους – Τρόποι επικοινωνίας με τους άλλους - Οι συνθήκες για ιδανική επικοινωνία –- Συναισθηματική Νοημοσύνη - Τρόποι για αποτελεσματική επικοινωνία

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Χρήστος Αραμπατζής
Είναι πτυχιούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας με εξειδίκευση στην Προσωποκεντρική συμβουλευτική και Focusing βιωματική ψυχοθεραπεία.
Υπνοθεραπευτής και μέλος του National Guilt of Hypnotist – USA
Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα Ενεργειακής ψυχολογίας – E.F.T. (τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης) – Pranic healing (θεραπεία ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου), Healing codes (κώδικες θεραπείας), Body mirror healing system καθώς και σε τεχνικές Νοητικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης.
Είναι εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων και εργαστηρίων προσωπικής ανάπτυξης, αυτοβελτίωσης και αποτελεσματικότητας.
Είναι υπεύθυνος του Κέντρου σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης Start Life στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διοργανώνει και φιλοξενεί ποικίλα πιστοποιημένα σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και εναλλακτικών θεραπειών με εισηγητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που αφορούν το ευρύ κοινό αλλά και επαγγελματίες.
Συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ιδιωτικούς φορείς, ιδιωτικά σχολεία και εθελοντικούς οργανισμούς στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του δυναμικού τους σε θέματα ψυχολογίας, προσωπικού προσανατολισμού και ανάπτυξης.
Έχει φιλοξενηθεί σε διάφορες εκπομπές στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.
Εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας με ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής – ψυχοθεραπείας και υπνοθεραπείας.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 30-01-2016 4:00 pm
Ημ. Λήξης 30-01-2016 6:30 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 25 €
Φορέας Start Life ( Bέροια)
Εάν σας άρεσε το θέμα, μοιραστείτε το!

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.