Η Ενσυναίσθηση ως δεσμός σχέσης στην Ατομική, Ομαδική και Εικαστική Ψυχοθεραπεία: Ψυχαναλυτική Θεώρηση

Το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας σας προσκαλεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 & ώρα 19:00 - 21:00 στην ανοιχτή ομιλία του κου Δημήτρη Κυριαζή, Ψυχίατρου-Παιδοψυχίατρου-Ψυχαναλυτή ΕΕΨΨ, IFPS και συνεργάτη του Κ.Τ.Ψ. με θέμα:
«Η Ενσυναίσθηση ως δεσμός σχέσης στην Ατομική, Ομαδική και
Εικαστική Ψυχοθεραπεία: Ψυχαναλυτική Θεώρηση»

Ο Δημήτριος Κυριαζής είναι Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος, Ψυχαναλυτής (ΕΕΨΨ). Διετέλεσε Δ/ντής Ψυχιατρικής Κλινικής 251 ΓΝΑ. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΨΨ) και τ. Πρόεδρος αυτής. Είναι ιδρυτικό μέλος και Εκπαιδευτής-Ομαδικός Αναλυτής της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης & Οικογενειακής Θεραπείας και μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της International Federation of Psychoanalytic Societies. Το επιστημονικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μελέτη των θεμάτων που άπτονται της ψυχανάλυσης, της Τέχνης και της Χριστιανικής θρησκείας, όπως και η σύζευξη της ψυχαναλυτικής θεωρίας, με τις νευροεπιστήμες, τον υπαρξιακό και φιλοσοφικό στοχασμό και το κοινωνικό, ιστορικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι.

 

* Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ν.ΨΥΧΙΚΟΥ, ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 1 & ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ (ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΣΤΑΣΗ ΣΚΑΛΑΚΙΑ), Ν.
ΨΥΧΙΚΟ. ΤΗΛ. 210 6749137.
Τηλ.: 210-6710346 – 210-6747810 (& fax)
www.art-therapy.gr / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-02-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 05-02-2016 9:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας
Εάν σας άρεσε το θέμα, μοιραστείτε το!

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.