Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη

Βιωματικό Σεμινάριο

«Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων

Το Τμήμα Ψυχολογίας και το Career Office του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, με τη συνεργασία του Εθελοντικού Προγράμματος Κοινωνικών Δράσεων ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, διοργανώνουν ανοιχτό βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη» την Παρασκευή 02/03/2018 (18:00 – 20:00), στο Αμφιθέατρο του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ (Σωρού 74, Μαρούσι).

Προκειμένου να πορευτούμε πιο σταθερά στην επαγγελματική μας πορεία, χρειάζεται να αναζητήσουμε τις πολύτιμες, αν και μερικές φορές ξεχασμένες, «δεξιότητες ζωής» που διαθέτουμε και να ενεργοποιήσουμε τη δημιουργικότητά μας.

Το σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν συναισθήματα, επαγγελματικές εμπειρίες, θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και πάνω από όλα θα αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, αυξάνοντας το βαθμό αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης που διαθέτουν. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για να ανακαλύψουμε μαζί τις ξεχασμένες δυνάμεις μέσα μας, αυτές που μας κάνουν περισσότερο επαρκείς, δημιουργικούς και ευέλικτους στην επαγγελματική μας ζωή και, γιατί όχι: ανατρεπτικούς!

Εισηγήτρια είναι η κα Ρέππα Ειρήνη, Οικογενειακή Θεραπεύτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, ενώ συμμετέχει η κα Παπασούλη Αναστασία, Ψυχολόγος.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ: Ελένη Παπαδάκη, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., T: 210 6199891

 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 02-03-2018 6:00 pm
Ημ. Λήξης 02-03-2018 8:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).