Ανεξερεύνητος Εαυτός

Το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας, με εμπειρία 28 ετών στην εκπαίδευση, μελέτη, έρευνα και διάδοση της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας, διοργανώνει το Bιωματικό Σεμινάριο «Ο Ανεξερεύνητος Εαυτός» που διευκολύνει τη διερεύνηση της ατομικής αυτογνωσίας, μέσα από την εικαστική έκφραση και διαμέσου του συμβολισμού.

Η φράση «Ανεξερεύνητος Εαυτός» και μόνο υποδηλώνει ότι ο λεγόμενος «φυσιολογικός άνθρωπος» γνωρίζει πολύ λίγα για τον εαυτό του. Οι περισσότεροι από εμάς συγχέουν την αυτογνωσία με τη γνώση της συνειδητότητας εαυτού. Όποιος έχει συνείδηση του «Εγώ» θεωρεί ότι γνωρίζει τον εαυτό του. Το «Εγώ», όμως, γνωρίζει μόνο τα δικά του στοιχεία και το ασυνείδητο, που καταλαμβάνει την πλατύτερη ζώνη του εαυτού, συνήθως, παραμένει ανεξερεύνητο. Πώς ο ανεξερεύνητος εαυτός συνδέεται με τη μορφή , το σώμα, τα συναισθήματα και τις ασθένειες που αναπτύσσουμε; Ποιές είναι οι διαδικασίες αυτογνωσίας που μας επιτρέπουν να τον κατανοήσουμε καλύτερα και βαθύτερα; Πώς εμπλέκεται το ασυνείδητο; Ποια είναι τα σημεία στο σώμα μας που μπλοκάρουν και με ποιες ασκήσεις μπορούμε να τα ελευθερώσουμε ξανά; Γιατί η ζωγραφική μπορεί να βοηθήσει;

Αυτά και ακόμα περισσότερα θα απαντηθούν στο βιωματικό σεμινάριο του Κέντρου Τέχνης και Ψυχοθεραπείας με τίτλο «ο Ανεξερεύνητος Εαυτός».

Συντονίστρια: Σ. Μιχαλοπούλου, Ζωγράφος, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 9/12/2017

Ώρες διεξαγωγής: 10:00 – 18:00

Τιμή: 80€

Εγγραφές: μέχρι 4/12/2017 στα τηλέφωνα 210.6710.346 & 210.6747.810 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 09-12-2017 10:00 am
Ημ. Λήξης 09-12-2017 6:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Cut off date 04-12-2017 12:00 am
Κόστος Συμμετοχής 80 €
Φορέας Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).