Το Άγχος στην εφηβεία και πρόγραμμα αντιμετώπισης του

Στην διάλεξη οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν γενικά για το άγχος στην εφηβεία και τις μορφές που αυτό παίρνει όπως επίσης και για το Βιωματικό Πρόγραμμα Αντιμετώπισης του ΄Αγχους στην Εφηβεία.

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η πρόληψη όπως και η αντιμετώπιση δυσφορικών συναισθηματικών καταστάσεων που συχνά βιώνουν οι νέοι σήμερα και επιρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής και καθημερινότητας τους.

Μέσα από τον συνδυασμό ατομικών συναντήσεων και συναντήσεων σε ομάδα εφήβων και με συγκεκριμένες τεχνικές ο έφηβος μαθαίνει να εκφράζεται κατάλληλα και να ελέγχει τα λεγόμενα δυσάρεστα συναισθήματα του. Μαθαίνει να εστιάζει στα θετικά συναισθήματα ώστε να τροφοδοτεί με ικανοποίηση την καθημερινότητά του.

Επίσης εκπαιδεύεται στο πως θ αναπτύσει την δημιουργικότητά, την φαντασία του, τις προσωπικές του ικανότητες, την θετική εικόνα εαυτού αλλά και δεξιότητες επικοινωνίας- εργαλεία χρήσιμα στην επίτευξη των στόχων του.

Η διάλεξη πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο 6946380350 απο Δευτέρα- Παρασκευή 1-3 μ.μ

Εισηγήτρια: Ευγενία Παλαβού, Ψυχολόγος, δραματοθεραπεύτρια.

· Δωρεάν είσοδος

Σάββατο, 10 Ιουνίου στις 5 μ.μ. - 7 μ.μ. Γ. Σεπτεμβρίου 41, Αργυρούπολη, πλησίον στ. μετρό Αλιμος

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 10-06-2017 5:00 pm
Ημ. Λήξης 10-06-2017 7:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).