Γονείς και παιδιά - Σύμμαχοι ή αντίπαλοι;

Οι συγκρούσεις παιδιών και γονέων είναι αναπόφευκτες, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και καταστροφικές.

Όταν άνθρωποι συνυπάρχουν αναγκαστικά θα υπάρξουν κάποια στιγμή και συγκρούσεις. Είναι φυσικό και επόμενο δεδομένου του ότι ο καθένας μας είναι διαφορετικός.

Οι συγκρούσεις, όμως, δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό και ο τρόπος που θα επιλυθούν θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα της σχέσης μεταξύ των γονέων και των παιδιών.

Οι συγκρούσεις συνήθως έχουν την μορφή αγώνα εξουσίας στον οποίο ένας χάνει και ένας κερδίζει. Τόσο ο γονιός όσο και το παιδί προσπαθούν να επιβληθούν ο ένας στον άλλο με αποτέλεσμα η σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών να μοιάζει με έναν διαρκή αγώνα νίκης-ήττας.

Μήπως όμως υπάρχει μια άλλη, πιο αποτελεσματική μέθοδος;

Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε μια διαφορετική μέθοδο για την επίλυση των συγκρούσεων, που θα ικανοποιεί τόσο τους γονείς όσο και τα παιδιά και που θα βελτιώσει τη σχέση μεταξύ τους.

Πληροφορίες Συμμετοχής: 211-2143425 κιν 6972152645

Ημέρες και ώρες παρακολούθησης:

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/02/2016 ΩΡΑ: 19:00-21:00

Κόστος: 30 ευρώ. Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 25

Ολιγομελή τμήματα

Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης και υλικό σημειώσεων

Πληροφορίες Φορέα:

Λίγα λόγια για μας...
Με αφορμή το κοινό μάς ενδιαφέρον και κατευθυντήρια εκπαίδευση στην Συστημική - Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε επαγγελματικά και να δημιουργήσουμε ένα Κέντρο, που θα εστιάζει στη Πρόληψη εν μέσω Σεμιναρίων αλλά και στην Συμβουλευτική παρέμβαση.

Ασπαζόμενοι την φιλοσοφία της Συστημικής Θεραπείας του "σχετίζομαι άρα υπάρχω", βλέπουμε το άτομο ως το κέντρο και μετέπειτα ως σύνθεση, διαχειριζόμαστε τα θέματα που προκύπτουν στο "εδώ και τώρα" και επικεντρωνόμαστε στο ΠΩΣ να αντιμετωπίσουμε το "προβλήμα" μέσα από το ουσιαστικό αίτιο. Στόχος μας είναι εν μέσω της Συμβουλευτικής να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις τις οποίες το κάθε άτομο είναι εμπλεκόμενο ώστε να έχει μια "λειτουργική" καθημερινότητα και στην ουσία μια "λειτουργική" ζωή.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μας βρίσκετε εύκολα, είμαστε στην καρδιά της πόλης.

Μόλις 2 λεπτά από το ΜΕΤΡΟ Συντάγματος ή Μοναστηράκι!
Ερμού 40, Αθήνα, ΤΚ 10563
κιν 6972152645

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 03-02-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 03-02-2016 9:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 30 €
Φορέας Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).