Η ψυχολογία των μεταναστών και τα στάδια προσαρμογής τους

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
«ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ»
και η Πρόεδρος της Έφη Κεραμιδά έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε
ημερίδα με θέμα «Η ψυχολογία των μεταναστών και τα στάδια προσαρμογής τους»
στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (3ος όροφος, αίθουσα PRIVE)
την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 6.00 μμ .

Μεταναστευτικό. Ο πληθυσμός της Ευρώπης αλλάζει, αλλά τα συναισθήματα της απώλειας είναι πάντα τα ίδια, για όλους!

Μήπως είναι καιρός να φωτίσουμε και την άλλη πλευρά του προσφυγικού, την θετική πλευρά. Να υμνήσουμε την ανθρώπινη προσαρμοστικότητα και δύναμη και τα απεριόριστα όρια τους! Να παραδειγματιστούμε από ανθρώπους που πήραν την ζωή στα χέρια τους, ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα αντιμετώπισαν, άλλαξαν σελίδα και πέτυχαν τους στόχους τους στην καινούργια πατρίδα. Και αφού εντάχθηκαν στο γενικό σύνολο προσέφεραν πολλά στην Κοινωνία, στην Ελληνική Κοινωνία.

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΜΕΤΑΒΑΣH, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης του κοινού για θέματα που αφορούν στην καλύτερη και ομαλότερη ένταξη των μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία οργανώνει ημί – ημερίδα - ανοιχτή συζήτηση.

Την συζήτηση θα ανοίξει και θα συντονίσει η Έφη Κεραμιδά, Ψυχολόγος, MSc, Θεραπεύτρια Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Προσέγγισης.

 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 06-06-2016 6:00 pm
Ημ. Λήξης 06-06-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Μετάβαση, Ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).