Συστημικές Αναπαραστάσεις. Σε αγγλική γλώσσα.

Συστημική Αναπαράσταση Οικογένειας

Μια ψυχοθεραπευτική μέθοδος που προτείνει λύσεις σε προβλήματα ζωής συνδεόμενα με την οικογενειακή ιστορία. Παρουσιάζεται ως βιωματικό δρώμενο και στοχεύει στην ανάκτηση ευεξίας, ερευνώντας διάφορα θέματα: Διαπροσωπικές σχέσεις, Υπαρξιακή αναζήτηση, Επαγγελματική σταδιοδρομία, Υγεία. Είναι ομαδική εμπειρία για περιορισμένο αριθμό (μέχρι 15 άτομα). Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα εξής: Διερεύνηση δικού τους συστήματος και συμμετοχή, ως ενεργοί παρατηρητές, σε συστήματα άλλων. Γίνονται 4 συνεδρίες συνολικά, από 45 περίπου λεπτά καθεμιά. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και εξυπηρετούμενους στην ψυχική υγεία, ζεύγη, γονείς, σπουδαστές, συνεργάτες σε υπηρεσίες ή οργανισμούς για κοινωνική δράση.

Συντονισμός: Δρ Π. Βύρας, ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής (ECP-EAP). Έχει συστημική κατάρτιση (EFTA) και πιστοποίηση στην εφαρμογή θεραπειών ψυχοσύνθεσης (EFPP) είναι δε συνεργάτης σε «Athens Synthesis Centre» και «Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής» στην Αθήνα. Οργανώνει ψυχοθεραπευτικές ομάδες, με πάνω από 25-ετή εμπειρία και σχετική εκπαιδευτική δράση, διεθνώς.

Προσόντα:
Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας
Ψυχοσύνθεση

Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:
+30 6944 806028

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 24-04-2016 5:00 pm
Ημ. Λήξης 24-04-2016 9:00 pm
Θέσεις 25
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Δρ. Παναγιώτης Βύρας

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).