Ο Robert Landy ξανά στην Ελλάδα με ένα νέο Βιωματικό σεμινάριο Δραματοθεραπείας

Ημέρες Σεμιναρίου: Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Απριλίου

Συντονιστής: Robert Landy

Χώρος Διεξαγωγής: Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ,

Πρατίνου 72

Ώρες Σεμιναρίου: Σάββατο 11.00 έως 19.00

Κυριακή 11.00 έως 19.00

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό θα εξερευνήσουν μέσα από τη δραματική διεργασία της ενσωμάτωσης, της κατευθυνόμενης φαντασίας, της δραματοποίησης και του αναστοχασμού, την σημασία του ρόλου του Οδηγού στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Θα τους δοθεί η ευκαιρία να βιώσουν την ανασφάλεια του σύγχρονου κόσμου, καθώς η ομάδα θα διερευνήσει τρόπους ζωής μέσα από τις πολλές αντιφάσεις της ύπαρξης. Το εργαστήριο βασίζεται στο 'Ταξίδι του Ήρωα', ένα δραματοθεραπευτικό μοντέλο θεραπείας, το οποίο έχει αναπτύξει ο Robert Landy μέσα από την πολυετή εμπειρία του.

Κόστος συμμετοχής: 160 € - Φοιτητές, Κάτοχοι κάρτας ΟΑΕΔ 120 €

Συμμετοχές στο τηλ.: 210-7258741. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 16-04-2016 11:00 am
Ημ. Λήξης 17-04-2016 11:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 160 €
Φορέας Ινστιτούτο δραματοθεραπείας Aιών

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).