Κοινωνική Νοημοσύνη και διαπροσωπική αποτελεσματικότητα

Αναπτύξτε δεξιότητες για καλύτερες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις!

29 Μαρτίου 2016
Στις 29 Μαρτίου 2016 διεξάγεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το σεμινάριο «Κοινωνική Νοημοσύνη και διαπροσωπική αποτελεσματικότητα» το οποίο θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και το στυλ επικοινωνίας τους αλλά και να βελτιώσουν πιθανές αδυναμίες στην έως τώρα επικοινωνία τους με τους άλλους.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνεργάζονται αποτελεσματικά, να αναγνωρίζουν το προσωπικό στυλ των άλλων και να προσαρμόζουν ανάλογα την επικοινωνία τους.

Συνοπτική Θεματολογία

  • Κοινωνική Νοημοσύνη και Αποτελεσματικότητα
  • Εφαρμογές της Κοινωνικής Νοημοσύνης στο Επαγγελματικό Περιβάλλον
  • Τύποι Προσωπικότητας και Εργασιακός Χώρος
  • Αναγνώριση Προσωπικού Στυλ
  • Προσαρμογή στο Προσωπικό Στυλ των Άλλων (πελάτες, συνεργάτες)

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καλέσουν στα τηλ. 2103680006 ή 2103680038 ή στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 29-03-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).