Οι τέσσερις δρόμοι για την διαχείριση του άγχους

Στις 24/2/2016 ξεκινάει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το διήμερο σεμινάριο «Οι τέσσερις δρόμοι για την διαχείριση του άγχους» το οποίο σας βοηθάει να εντοπίσετε τους παράγοντες που σας αγχώνουν, δείχνει συγκεκριμένες τεχνικές για την διαχείριση του άγχους μέσα από βιο-ανάδραση, καθαρή χρήση των αισθήσεων, λειτουργική αναπνοή και μυική χαλάρωση, καθώς και τα εργαλεία που συμβάλλουν στην συναισθηματική και σωματική ισορροπία.
Το σεμινάριο «Οι τέσσερις δρόμοι για την διαχείριση του άγχους», που έχει επιμεληθεί ο Σωτήρης Τσόγκας - σκηνοθέτης, ηθοποιός, καθηγητής αγωγής λόγου, ερευνητής και ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Πρόβα - έχει βοηθήσει δεκάδες συμμετέχοντες και διεξάγεται για έκτη συνεχή φορά.

Συνοπτική θεματολογία συναντήσεων

  • Βιο-Ανάδραση
  • «Καθαρή» Χρήση των Αισθήσεων
  • Λειτουργική Αναπνοή
  • Μυική Χαλάρωση

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε καλέστε στα τηλ. 2103680006 ή 2103680038 ή στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 24-02-2016 12:00 am
Ημ. Λήξης 25-02-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.