Ψυχική Ανθεκτικότητα και Στρατηγικές Διαχείρισης της Αλλαγής

Δωρεάν Δίωρο Εργαστήρι στο Public Συντάγματος στις 4 Μαρτίου

Η 4 people matters με την coach Niki Anandi Koulouri υλοποιούν δωρεάν το δίωρο διαδραστικό εργαστήρι 'Ψυχική Ανθεκτικότητα και Στρατηγικές Διαχείρισης της Αλλαγής' στο Public Συντάγματος την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 19:00.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για το εργαστήρι 'Ψυχική Ανθεκτικότητα και Στρατηγικές Διαχείρισης της Αλλαγής'

Ένα δίωρο διαδραστικό εργαστήρι για τη ψυχική ανθεκτικότητα, καθώς και την αξιοποίηση αποτελεσματικών στρατηγικών προκειμένου να είμαστε ψυχικά ανθεκτικοί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και 'προκλητικό' περιβάλλον.

Δεν υπάρχει τίποτα μόνιμο, εκτός από την αλλαγή.
Ηράκλειτος

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις αντιξοότητες, την αλλαγή σχηματίζει τις ζωές μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Κάθε άνθρωπος έχει μια εσωτερική σοφία για να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις 'προκλήσεις' στη ζωή του. Έχει μια έμφυτη ικανότητα για ανθεκτικότητα. Αυτή η τάση λειτουργεί καλύτερα όταν δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να καλλιεργήσουμε τη ψυχική ανθεκτικότητα στη ζωή μας.

Περιεχόμενα

  • Τι είναι η ψυχική ανθεκτικότητα
  • Ένα χάρισμα εκ γενετής ή μια δυναμική διαδικασία;
  • Καλλιεργώντας την ψυχική ανθεκτικότητα
  • 'Είμαι' - Σκέψεις και συναισθήματα – Τι επηρεάζει τη σκέψη μας
  • Πως σταματάμε τη σκέψη
  • Εργαλειοθήκη για την καλλιέργεια της ψυχικής ανθεκτικότητας
  • Ερωτήσεις – Απαντήσεις (διάδραση με το κοινό)
  • Εργασία προσωπικής ανάπτυξης

Εισηγητής
Niki Anandi Koulouri
Systemic Coach | Corporate Trainer | Leadership and Development Facilitator | Enneagram Consultant | Speaker

Δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή ή να μάθετε περισσότερα για το διαδραστικό εργαστήρι επικοινωνείστε μαζί μας: στην ηλεκτρονική διεύθυνση: email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 6978 892 893 Niki Anandi Koulouri

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 04-03-2016 7:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Niki Anandi Koulouri

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).