Πεποιθήσεις καί Πεπρωμένο. Διαστάσεις του Χαρακτήρα

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ» σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 η οποία θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα με την Ομιλία του Alberto Torre, ψυχίατρου-ψυχοθεραπευτή, μαιευτήρα-γυναικολόγου με θέμα: «Πεποιθήσεις και Πεπρωμένο. Διαστάσεις του Χαρακτήρα»

Στις 21.00 θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του νέου μας χώρου

και η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας!!

Ο Dott. Alberto Torre είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής και μαιευτήρας-γυναικολόγος. Μέλος της πρώτης ομάδας των ραϊχικών στη Νάπολη της Ιταλίας, εκπαιδεύτηκε με τους Ola Raknes (μαθητής του Βίλχελμ Ράιχ), Alexander Lowen, κ.α. Ασχολήθηκε από το 1974 με την εφαρμογή της Νευροφυτοθεραπείας σε επίτοκες για φυσικό τοκετό. Είναι μέλος της SIRTO – Societa Italiana Reichiana de Terapia Orgonica

Είναι από τους πιο χαρισματικούς ψυχοθεραπευτές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο συνδυάζοντας την ανάγνωση του σώματος και την δουλειά με τα συναισθήματα. Είναι συνεργάτης του Κέντρου «Βίλχελμ Ράιχ» και του Ε.Ι.Ν.Α. από την ίδρυσή τους.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 10-02-2016 7:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχεμ Ράιχ"»

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).