Πεποιθήσεις καί Πεπρωμένο. Διαστάσεις του Χαρακτήρα

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ» σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 η οποία θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα με την Ομιλία του Alberto Torre, ψυχίατρου-ψυχοθεραπευτή, μαιευτήρα-γυναικολόγου με θέμα: «Πεποιθήσεις και Πεπρωμένο. Διαστάσεις του Χαρακτήρα»

Στις 21.00 θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του νέου μας χώρου

και η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας!!

Ο Dott. Alberto Torre είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής και μαιευτήρας-γυναικολόγος. Μέλος της πρώτης ομάδας των ραϊχικών στη Νάπολη της Ιταλίας, εκπαιδεύτηκε με τους Ola Raknes (μαθητής του Βίλχελμ Ράιχ), Alexander Lowen, κ.α. Ασχολήθηκε από το 1974 με την εφαρμογή της Νευροφυτοθεραπείας σε επίτοκες για φυσικό τοκετό. Είναι μέλος της SIRTO – Societa Italiana Reichiana de Terapia Orgonica

Είναι από τους πιο χαρισματικούς ψυχοθεραπευτές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο συνδυάζοντας την ανάγνωση του σώματος και την δουλειά με τα συναισθήματα. Είναι συνεργάτης του Κέντρου «Βίλχελμ Ράιχ» και του Ε.Ι.Ν.Α. από την ίδρυσή τους.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 10-02-2016 7:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχεμ Ράιχ"»
Εάν σας άρεσε το θέμα, μοιραστείτε το!

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.